Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για το Αύγουστο του 2016, στον Άγιο Σπυρίδωνα (Ιμάμ Τσαούς) Άρτας




1 ΑΥΓ - Δευτέρα: Προβολή ταινίας - Ντοκιμαντέρ: «Το Γεφύρι της Πλάκας» του φωτογράφου - κινηματογραφιστή Βασίλη Γκανιάτσα στην πλατεία. Θα προλογίσει ο φιλόλογος  Βασίλης Τάτσης.  Ώρα 21.00.

2 ΑΥΓ - Τρίτη: 1ο Εργαστήρι Ζωγραφικής.  Κατασκευή με πηλό -Ντεκουπάζ με την Γωγώ Μπαρτζώκα στο Πνευματικό Κέντρο 10:00 - 13:00. Το απόγευμα της ίδιας μέρας και ώρα  20.00 κουκλοθέατρο με  μύθους του Αισώπου,  στο Σχολείο.

3 ΑΥΓ - Τετάρτη: 2ο Εργαστήρι Ζωγραφικής. Ώρα 10:00 - 13:00. Το απόγευμα και ώρα 20:00 θα γίνει η παρουσίαση των έργων των παιδιών και θα ακολουθήσουν εγκαίνια  ατομικής εικαστικής έκθεσης της Γωγώς Μπαρτζώκα στο Πνευματικό Κέντρο.

5 ΑΥΓ - Παρασκευή: Αφιέρωμα στον Αρτινό ζωγράφο Γιάννη Μόραλη. Θα μιλήσει η φιλόλογος - Συγγραφέας Παναγιώτα Π. Λάμπρη με θέμα  ''. μνημονεύετε Γιάννη Μόραλη" (Άρτα 1916 - Αθήνα 2009)  και θα προβάλει διαφάνειες με έργα του Καλλιτέχνη. Ώρα 20:00 στο Σχολείο. 

6 ΑΥΓ - Σάββατο: Παραδοσιακή Βραδιά - 4Ο Φεστιβάλ Χορευτικών Ομάδων με τη συνοδεία της κομπανίας του Βασίλη Γεραγόρη. Συμμετέχουν τα χορευτικά: Πανκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, Χορευτικού Ομίλου Ποντίων Κοζάνης «Αντάμωμαν», Μ/Φ Συλλόγου ΣΚΟΥΦΑΣ Άρτας, Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ματσουκίου Ιωαννίνων «Η Βύλιζα» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής. Στο τέλος ελεύθερος χορός για όλους. Ώρα έναρξης 21:00 στην πλατεία.


7 ΑΥΓ - Κυριακή:  Αιμοδοσία στο Ιατρείο της Κοινότητας ώρα 9:00 - 13:00.
             Απονομή Βραβείου ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ στον Ξενώνα ΝΗΣΙΣΤΑ ώρα 11:00

7 & 8 ΑΥΓ - Κυρ.-Δευτ.: Αθλητικές Δραστηριότητες από τον πανελληνιονίκη αθλητή μεγάλων αποστάσεων Χρήστο Ζαρκάδα.
1η Ημέρα: Αγώνες ποδηλάτου στο δάσος της Μπιστούρας. Ώρα 18.00. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ποδηλατικό παιχνίδι στην πλατεία.
2η Ημέρα: Παιδικά παιχνίδια - αθλητικές δραστηριότητες  στο χώρο της πλατείας. Ώρα 18.00.
Θα υπάρχουν και δραστηριότητες  που θα περιλαμβάνουν την γνωριμία  με τα μονοπάτια και τη φύση του χωριού. Ακόμη θα γίνει το κυνήγι του χαμένου θησαυρού για μικρούς και μεγάλους, τουρνουά ποδοσφαίρου  και αρκετές άλλες δραστηριότητες

9 ΑΥΓ - Τρίτη.: Δραστηριότητες  για τους μικρούς μας φίλους από τους Προσκόπους Άρτας στην πλατεία. Ώρα 18.30

10 ΑΥΓ - Τετάρτη: Ημερίδα με Θέμα: Η σημασία της  πρόληψης  στην  σωματική υγεία από  Ιατρούς αναλόγου ειδικότητας. με πρωτοβουλία της Αδελφότητας Ροδαυγιωτών Αθήνας στο Σχολείο.  Ώρα 18:30 -20.30
α) Πρόληψη και θεραπεία  της στεφανιαίας νόσου.
β) Σκελετική υγεία.
γ) Πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη.
δ) Γυναίκα και υγεία - πρόληψη καρκίνου του μαστού.

19 ΑΥΓ - Παρασκευή: Μουσική Συναυλία με έντεχνο, ρεμπέτικο, λαϊκό  και Σμυρναίικο τραγούδι  από το συγκρότημα "Ταμάμ", στην πλατεία.  Ώρα  έναρξης 21:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια: