Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ο χώρος της καλοκαιρινή disco του Margarona Roual ξαναζωντάνευσε, για την υποδοχή του Disco Party που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 και ώρα 22:30' για φιλανθρωπικό σκοπό!


Οι διοργανωτές έβαλαν τα δυνατά τους για να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Άπειρες ώρες προσωπικής εργασίας, απίστευτη ενέργεια και φαντασία από μέρους τους ώστε να δημιουργήσουν μια βραδιά και ένα χώρο που όλοι θα θυμούνται χρόνια μετά . Ο χώρος μεταλλάχτηκε όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φώτο χάρη στην επιμονή και υπομονή των διοργανωτών και πλέον είναι όλα έτοιμα για την υποδοχή του Disco Party που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 και ώρα 22:30  για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ένα πραγματικό θρίλερ θα ανοίξει την αυλαία, ο χώρος θα πάρει σάρκα και οστά και οι εκπλήξεις θα διαδεχτούν η μια την άλλη.

Ένα είναι σίγουρο! Ο Μιχάλης Γιολμάς και ο Αποστόλης Σκόπας, , έχουν διαλέξει τα καλύτερα μουσικά κομμάτια από την δεκαετία του 80 και θα τους κάνουν όλους να χορέψουν με την ψυχή τους μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Να μη λείψει κανείς!

Δείτε στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό το πριν και το μετά από την μετάλλαξη του χώρου.
 
aprinntiskoparty (1) aprinntiskoparty (2) aprinntiskoparty (3) aprinntiskoparty (4) aprinntiskoparty (5)
NOVATEK CAMERA
NOVATEK CAMERA
NOVATEK CAMERA
NOVATEK CAMERA
NOVATEK CAMERA
metantiskoparty (6) metantiskoparty (7) metantiskoparty (8) metantiskoparty (9) metantiskoparty (10) metantiskoparty (11)


Δεν υπάρχουν σχόλια: