Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ο Λάκης, ο «Καρατζαφεράκης» και η Συριζαία Γιάννα


Στην Ελληνοφρένεια για μια χούφτα δολάρια
  
Mε τη μουσική του Ενιο Μορικόνε από την ταινία «Για μια χούφτα δολάρια» έγινε η εισαγωγή στην  ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια, το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου ήταν καλεσμένος ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην αρχή  ήταν λίγο συγκρατημένος αλλά με τη βοήθεια του Αποστόλη και του Θύμιου «ξεψάρωσε» και τα έβαλε με όλους και με όλα.
  
Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής τον ρώτησαν για το δημοσίευμα του Βήματος με τον τίτλο «Ο ξαφνικός έρωτας της πλουτοκρατίας με τον Τσίπρα» και για το σκίτσο (παραλλαγή πίνακα του Ντελακρουά) όπου εικονίζεται ο ίδιος με την Γιάννα Αγγελοπούλου, τον Δ. Κοντομηνά και τον πρώην προεδρο του ΣΕΒ Δασκαλόπουλο να κάνουν την επανάστασή τους... Ο Λαζόπουλος έκανε λόγο για στημένη ιστορία από το Συγκρότημα καθώς είπε ότι και στα ΝΕΑ υπήρξε ένα αντιστοιχο σκίτσο.
  
Αναφερόμενος στην Γιάννα Αγγελοπούλου και στην υποτιθέμενη στήριξή της στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την όλη ιστορία σχεδόν ως ανέκδοτο. «Ολοι αυτοί βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στην εξουσία και γι' αυτό στρέφονται προς το μέρος του» είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά ο Λαζόπουλος δεν άφησε ήσυχο τον Σταύρο Θεοδωράκη που τον αποκάλεσε «Καρατζαφεράκη» καθώς «ο μόνος ρόλος που μπορεί να παίξει στα πολιτικά πράγματα της χώρας είναι αυτός που έπαιξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης»...
  
«Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει την πνευματική σαπίλα της χώρας» δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι εκπροσωπεί και ένα κομμάτι «των λεγόμενων εναλλακτικών, των low profile πλουσίων».
  
«Σκοπός του Σταύρου Θεοδωράκη είναι να σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σαμαρά και αν δεν πάει καλά θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να τον ρίξει μετέπειτα. Εγώ δεν ακούω τα λόγια του, βλέπω τις προθέσεις του. Βλέπω πώς τον προωθούν τα συγκροτήματα και τα ποσοστά που του δίνουν - σκοπίμως- οι δημοσκοπήσεις για να μπει στο πολιτικό παιχνίδι».
  
Επισης αναφέρθηκε σε χουντικούς και φασίστες υπουργούς - πολιτικούς που τάχα θέλουν να σώσουν την Ελλάδα ονοματίζοντας τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη. «Ενα μεγάλο κομμάτι από φασίστες κάθε είδους, κυκλοφορεί σχεδόν παντού και δρα και μέσα από τα media» είπε ο Λαζόπουλος ενώ σχετικά  με τη σύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ο Τσίπρας μαζεύει πολλους Πασόκους και σε κάποια στιγμή θα τους βρει μπροστά του και από κει και πέρα θα είναι θέμα μιας σοβαρής ηγεσίας να μπορέσει να τους συμμαζέψει.
  
Είπε κι άλλα πολλά ο Λάκης Λαζόπουλος... Ορεξη να έχεις για να ακούς και να γράφεις...  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: