Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Βολές Σταύρου Καλογιάννη για μη ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού μέχρι το 2015. Ξεχνά όμως να μας πει, τι έκανε και κυρίως τι δεν έκανε, τόσα χρόνια που ήταν υφυπουργός στο υπουργείο Υποδομών


Αντί αυτοκριτικής, νέο ρεσιτάλ πολιτικού θράσους από τον Σταύρο Καλογιάννη, ο οποίος με αφορμή την πιθανή μη ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού μέχρι το τέλος του 2015, ασκεί κριτική στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών. 


Ξεχνά όμως να μας πει τι έκανε και κυρίως τι δεν έκανε στο διάστημα που βρισκόταν ο ίδιος στην πολιτική ηγεσία του συγκεκριμένου υπουργείου.


 Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Γιαννιώτης βουλευτής: «Δυστυχώς δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η Ιόνια από το Αντίρριο μέχρι τα Ιωάννινα μέχρι το 2015. Ακόμη και στην εμπλοκή του στρατοπέδου είχα εκφράσει τις επιφυλάξεις μου και μετά την επίσκεψη του κ. Χρυσοχοΐδη. Εύχομαι, ότι τουλάχιστον το Νοέμβριο θα έχει απεμπλακεί η κατάσταση για την εγκατάσταση του αναδόχου, ωστόσο η πρόοδος των εργασιών θα μειωθεί στην περιοχή τους χειμερινούς μήνες λόγω των καιρικών συνθηκών. Στο υπόλοιπο τμήμα από το Αντίρριο μέχρι το Αυγό το έργο κινείται με ικανοποιητικούς ρυθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: