Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, με τον περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηπείρου αρχιπύραρχο κ. Βασίλειο Κώνστα.,


Η ετοιμότητα των τμημάτων της Π.Υ. σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό επιβεβαιώθηκε κατά την συνάντηση του Δημάρχου Ζηρού κ. Ν. Καλαντζή με τον Π. Διοικητή κ. Κώνστα και στελέχη της Π.Υ.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ζηρού κ. Νικόλαο Καλαντζή, είχε ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηπείρου αρχιπύραρχος κ. Βασίλειος Κώνστας, συνοδευόμενος τον επιπυραγό κ. Βασίλειο Μπόχτη και τον πυραγό κ. Σωτήριο Μπαλή.

Οι τρεις άνδρες της Π.Υ. επισκέφτηκαν τον κ. Καλαντζή στο γραφείο του στο Δημαρχιακό Μέγαρο Φιλιππιάδας και συζήτησαν μαζί του θέματα των αρμοδιοτήτων τους. Κατά την συζήτηση τονίστηκε ο μεγάλος βαθμός ετοιμότητας των τμημάτων Π.Υ. τόσο της Φιλιππιάδας, όσο και του Θεσπρωτικού και επιβεβαιώθηκε η άψογη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Δήμαρχος Ζηρού από την πλευρά του αφού συνεχάρη τους εκπροσώπους της Π.Υ. για το σημαντικό έργο, τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Ζηρού θα είναι αρωγός σε κάθε ζήτημα που θα προκύψει στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της άμεσης και αποτελεσματικής επέμβασης για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας και των περιουσιών των πολιτών.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: