Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας ''Τζουμέρκα - Περιστέρι: Δημιουργήματα της Φύσης και του Ανθρώπου'', που λειτουργεί στην Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας «Γιάννης Μόραλης», έως τις 31 Οκτωβρίου 2014  Έκθεση φωτογραφίας για την ανεξάντλητη φυσική ομορφιά, την παράδοση και την σύγχρονη ζωή στα Τζουμέρκα και στο Περιστέρι

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου, σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων ανακοίνωσε τη λειτουργία έκθεσης φωτογραφίας, όπου θα παρουσιάζονται στο κοινό της πόλης της Άρτας τα θαυμάσια και μεγαλοπρεπή δημιουργήματα της φύσης και του ανθρώπου, με τα οποία είναι σπαρμένη η προστατευόμενη περιοχή του Εθνικού Πάρκου. 

   Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν  την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 στις 7 το απόγευμα, στον εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Άρτας «Γιάννης Μόραλης».

 Η εν λόγω έκθεση θα συνεχίσει να λειτουργεί έως τις 31 Οκτωβρίου 2014 από ώρα 9.00-14.00 και 18.00-20.30, στον ίδιο χώρο. 

   Κλείνοντας με τη φιλοδοξία ότι, ο επισκέπτης θα αποκομίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα, όχι μόνο της ανεξάντλητης φυσικής ομορφιάς που καθηλώνει, αλλά και της παράδοσης και της σύγχρονης ζωής στα Τζουμέρκα και στο Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: