Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

4 στα 10 ελληνόπουλα κάτω απ τα όρια της φτώχειας. Σμπαράλια η προπαγάνδα της κυβέρνησης. Δείτε το video


Eίναι σοκαριστικά τα στοιχεία του γραφείου έρευνας της Unicef  για την παιδική φτώχεια στην Ελλάδα. Και μόνο -σύμφωνα με την έρευνα- ότι τα 4 στα 10 ελληνόπουλα ζουν στα όρια της φτώχειας είναι συγκλονιστικό Την περίοδο 2008-2012 το ποσοστό της παιδικής φτώχειας ανέβηκε 17.5 ποσοστιαίες μονάδες!!! Μιλάμε για παιδιά που στερούνται ακόμα και το φαγητό!!!


Και σαν να μην έφτανε αυτό  το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, ένας αστικός φορέας, που κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αντιπολιτευτική διάθεση δίνει στην δημοσιότητα σήμερα μια έκθεση που κάνει σμπαράλια την προπαγάνδα... της συγκυβέρνησης κάνοντας λόγο για ανεδαφικές προσδοκίες περί εξόδου απ' το μνημόνιο. Η έκθεση αυτή σε γενικές γραμμές αναφέρει ότι κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση λένε άλλα πράγματα στον κόσμο απ' αυτά που ισχύουν στην πραγματικότητα.


«Στη  δημόσια συζήτηση κυριαρχεί από πλευράς τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης το ζήτημα του «τέλους του μνημονίου». Με τον τρόπο που τίθεται το θέμα (α) δίνεται η εντύπωση ότι από το 2015 η ελληνική οικονομική πολιτική δεν θα υπόκειται σε κάποιες δεσμεύσεις, (β) προκαλούνται ανεδαφικές προσδοκίες για ικανοποίηση πάσης φύσης απαιτήσεων και (γ) τροφοδοτείται η εντύπωση πως ό,τι έγινε ως τώρα ήταν λάθος», αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.

Δείτε το video



Δεν υπάρχουν σχόλια: