Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ξέθαψε 150 νεκρά κοριτσάκια και τα έβαλε στο σπίτι του σαν ...κούκλες (Ακολουθούν σκληρές εικόνες σε video και photos)


Τις σορούς 150 νεκρών κοριτσιών, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του, ξέθαψε ένας Ρώσος ιστορικός. Ο Anatoly Moskvin, αφού επισκέφθηκε 700 νεκροταφεία, ταξιδεύοντας μέχρι και 20 μίλια την ημέρα με τα πόδια, άνοιξε 150 τάφους νεκρών κοριτσιών, και άρπαξε τις σορούς δημιουργώντας μια φρικιαστική συλλογή, την οποία μάλιστα διατηρούσε σπίτι του.


Αποτελούταν από 150 πτώματα κοριτσιών ηλικίας 3-12 ετών ντυμένα με φορέματα, ακόμα και νυφικά! Ο 46χρονος από το Νίζνι Νοβγκόροντ, ο οποίος μιλά 13 γλώσσες και θεωρείται από πολλούς ιδιοφυία, όχι μόνο έδωσε ονόματα στις μακάβριες κούκλες του, αλλά γιόρταζε και τα γενέθλιά τους.
  
Δείτε το video


Σύμφωνα με τις Αρχές, στον υπολογιστή του βρέθηκαν πληροφορίες για τη ζωή του κάθε κοριτσιού, όπως και οδηγίες για κατασκευή κούκλων από ταριχευμένα ανθρώπινα υπολείμματα.Την φρικιαστική διαστροφή του Moskvin ανακάλυψαν οι γονείς του σε μια αιφνιδιαστική επίσκεψή τους, αφού είχαν επιστρέψει από διακοπές, ωστόσο μπορεί να συνελήφθη το 2011, αλλά δεν παραπέμφθηκε ποτέ σε δίκη, καθώς ο δικαστής απεφάνθη ότι δεν είναι διανοητικά υγιής και θα έπρεπε να παραμείνει έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική. Ο ίδιος υποστήριξε πως όλα ξεκίνησαν όταν σε μια νεκρική πομπή αναγκάστηκε να φιλήσει το πρόσωπο ενός 11χρονου νεκρού κοριτσιού.


 Daily Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια: