Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Γιώργος Καρατζαφέρης: Πατρίδα, Θρησκεία και... 090. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμπλούτισε το πρόγραμμα του τηλεοπτικού κανακιού του ΑΡΤ με "ακατάλληλα"


Ποια είναι, άραγε, η απόσταση ανάμεσα στο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» και τα μεταμεσονύχτια αισθησιακά καλέσματα για τηλεφωνικό σεξ; Προφανώς, είναι πλέον ελάχιστη για έναν από τους φανατικότερους οπαδούς του συγκεκριμένου συνθήματος. Για την ακρίβεια, είναι μόλις μερικές ώρες και αντίστοιχες τηλεοπτικές ζώνες. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ, Γιώργο Καρατζαφέρη, που, από ό,τι φαίνεται, είπε να εμπλουτίσει το κανάλι του με μαθήματα νυχτερινής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, έτσι, για να κρατήσει όρθιο το ηθικό των Ελλήνων.Βλέπετε, το ΑΡΤ μπορεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας να μιλά για τους εθνικούς κινδύνους που παραμονεύουν, εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας που η χώρα διανύει, προβάλλοντας ταυτόχρονα...την -έστω και καθυστερημένη- αντιμνημονιακή ρητορική του προέδρου Γιώργου, ωστόσο, όταν πέφτει η νύχτα, νομίζει κανείς ότι πρόκειται για τελείως διαφορετική συχνότητα. Ξέρετε, από αυτές που ήταν στο φόρτε τους πριν από μερικά χρόνια και σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου πρόβαλλαν τολμηρά γυμνά διάφορων αιθέριων υπάρξεων μόνο για μερακλήδες. Σέξι παρουσίες, που δείχνουν με τόλμη και γοητεία τα κάλλη τους, παίρνοντας άκρως ενδιαφέρουσες πόζες, προσκαλούν το παλαιοδεξιό ανδρικό κοινό του τηλεοπτικού σταθμού να τηλεφωνήσει στον αριθμό που εμφανίζεται δίπλα από τις καλλίγραμμες κοπέλες, για λίγα λεπτά ηδονής εξ ακοής, με το αζημίωτο φυσικά. «Πάρε τώρα», είναι η φράση που αναγράφεται χαρακτηριστικά στην οθόνη, προτρέποντας τους ενδιαφερομένους να επικοινωνήσουν με τις τηλεφωνήτριες που θα τους απογειώσουν τη λίμπιντο μέσω της συσκευής τους.
«Αλλαξαν οι εποχές και οι ανάγκες και τα media αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα όσον αφορά την επιβίωσή τους», αντιτείνουν πρόσωπα πέριξ του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ωστόσο, είναι κοινώς αποδεκτό πως οι εν λόγω ερωτικού περιεχομένου διαφημίσεις δεν συνάδουν καθόλου με το λαϊκοδεξιών προδιαγραφών πολιτικό προφίλ που καλλιεργούσε τόσα χρόνια ο Γιώργος Καρατζαφέρης και το αντίστοιχο πρόγραμμα του νυν ΑΡΤ, πρώην ΤΗΛΕAΣΤΥ και επί το... αγγλικότερον Telecity!

Για... ορεκτικό, πριν από το κυρίως μενού, με τα νεγκλιζέ και τα ροζ τηλέφωνα, το κανάλι του κ. Καρατζαφέρη προσφέρει στους τηλεθεατές απίστευτες στιγμές τηλεοπτικής κουλτούρας... και «σοφών» καφενειακών αναλύσεων από «ειδικούς» του είδους.


Προνομιακή Επιχείρηση
Ενα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο γύρω από τις τελευταίες δραστηριότητες του προέδρου του ΛΑΟΣ στα ΜΜΕ αφορά τον τρόπο με τον οποίο το ΑΡΤ εξασφάλισε ψηφιακή άδεια και έγινε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Επρόκειτο για μια απόφαση του ΕΣΡ η οποία προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων. Το αιτιολογικό της χορήγησης της σχετικής άδειας προς τον τηλεοπτικό σταθμό του προέδρου του ΛΑΟΣ στηρίχθηκε σε ερμηνεία που κάνει το ΕΣΡ στον Νόμο 2644 του 1998, ο οποίος αναφέρει ότι όσοι τοπικοί και περιφερειακοί σταθμοί συμμετείχαν στη διαδικασία αδειοδότησης θεωρούνται νόμιμοι. Ανάλογες αντιδράσεις υπήρξαν, όμως, και για την άδεια εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού του κ. Καρατζαφέρη (ΑΡΤ 90,6), η οποία του δόθηκε με το σκεπτικό ότι πρόκειται για κομματικό ραδιόφωνο. Οι γνωρίζοντες τη μιντιακή πιάτσα κάνουν λόγο για προνομιακή μεταχείριση που έτυχαν τα Μέσα του Γιώργου Καρατζαφέρη, η οποία έχει τις ρίζες της στο ρευστό πολιτικό σκηνικό και στην ανάγκη της συγκυβέρνησης, και δη της Ν.Δ., για σύναψη συμμαχιών, με φόντο τα ισχυρά σενάρια για πρόωρες κάλπες. «Το επόμενο βήμα ήταν η έναρξη του δημόσιου "φλερτ" για την επαναπροσέγγιση του Καρατζαφέρη με τη Ν.Δ.», λένε με νόημα οι εν λόγω κύκλοι.

Του Θανάση Φουσκίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: