Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Οι Μητροπολίτες δεν είναι ρατσιστές, oι άλλοι είναι αλλόθρησκοι.


Έπειτα από τη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου αποφασίστηκε να στηριχτεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο από την εκκλησία της Ελλάδας. 


Στην πραγματικότητα η ιερά σύνοδος ήθελε να αφορίσει τον Αντώνη Σαμαρά για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αλλά σε αυτή την περίπτωση σκέφτηκε ότι θα άρχιζαν πάλι οι αναρχοκομμουνιστές να τους χαρακτηρίζουν ως φασίστες και ρατσιστόμουτρα οπότε αποφάσισαν τελικά να το στηρίξουν και να αφορίσουν τους αναρχοκομμουνιστές.




Άλλωστε οι μητροπολίτες Πειραιώς, Γόρτυνος, Αιτωλοακαρνανίας και Κυθήρων ήδη έχουν αποστείλει προ ημερών επιστολές στον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Οι υπόλοιποι αναμένεται να εκφράσουν την αντίθεση τους στο άμεσο μέλλον.

Η διαρκής ιερά σύνοδος ζήτησε να συμπεριληφθούν στο νομοσχέδιο οι γενοκτονίες σε βάρος των ελλήνων Ποντίων, των χριστιανών της Μικράς Ασίας καθώς και των χριστιανών που τους έφαγαν τα λιοντάρια των Ρωμαίων.


Τέλος η διαρκής ιερά σύνοδος ζήτησε να συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο ο διωγμός των χρυσαυγιτών βουλευτών γιατί θεωρεί ότι είναι ντροπή και αίσχος να διώκονται οι καλοί χριστιανοί και οι αντίχριστοι Συριζαίοι να αλωνίζουν ελεύθερα μέσα στη βουλή. Άλλωστε ποιος θα σταματήσει τους αναρχοκομουνιστές οι οποίοι απειλούν την πατροπαράδοτη πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια; Ο Σαμαράς με τον Καρατζαφέρη;

(Σιγά - σιγά εμφανίζονται όλες οι φασιστικές εκφάνσεις της ελληνικής κοινωνίας και ξεμπροστιάζονται λέγοντας ότι στηρίζουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο μεν αλλά . μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.)

www.takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: