Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Την σεξουαλική ζωή του Νίκου Νικολόπουλου ξεψαχνίζουν ξένοι δημοσιογράφοι και πράκτορες. Ξεχνούν όμως και επιχειρούν το ''παρά φύσιν'', να τον κάνουν κανονικό, όταν από μικρός δεν άφηνε συμμαθήτρια του σε χλωρό κλαρί!




Στο στόχαστρο των Ευρωπαικών ΜΜΕ αλλά και πρακτόρων των δανειστών μας-κυρίως Γερμανών- μπήκε ο ηρωικός πατρινός Νίκος Νικολόπουλος μετά το  διάσημο πλέον tweet για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.


Ηδη ένας στρατός από δημοσιογράφους και μυστικούς πράκτορες ερευνούν την σεξουαλική ζωή του Νίκου με την ελπίδα ότι θα τον πιάσουν κάπου μπόσικο και θα τον πλήξουν για παραδειγματισμό, ώστε να τρομοκρατηθούν οι γενναίοι Ελληνες αντιμνημονιακοί.

Ακόμη και η σχέση του ηρωικού Νίκου με την Παναγία έχει βρεθεί στο στόχαστρο των σκοτεινών δυνάμεων των δανειστών μας, οι οποίοι επιδιώκουν πλέον να μην αφήσουν στο σκοτάδι ακόμη και τις πιο απόκρυφες στιγμές του.
Ειδικοί αναλυτές προσπαθούν να διακρίνουν πίσω από τις ευχές του Νίκου κάποια εξωσυγική σχέση στην οποία ο Νίκος δίνει μυστικά ραντεβού μέσα από ένα κωδικοποιημένο κείμενο ευχών σαν κι αυτό που ακολουθεί.

«Η Πλατυτέρα των Ουρανών. Αυτή που δεν την χωράνε οι ουρανοί. Αυτή που δέχτηκε να γίνει γέφυρα μεταξύ ουρανού και γης. Μέσα της ο Θεός έγινε άνθρωπος και ο άνθρωπος υψώθηκε σε Θεό.

Οι Έλληνες έχουμε ένα μυστικό όπλο, το οποίο μας κάνει και αντέχουμε και πορευόμαστε παρά την ασφυκτική καταπίεση μας.”Βοήθα Παναγιά” ακούς από κάθε στόμα κάθε στιγμή.

Κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα γίνονται αγρυπνίες και παρακλήσεις... Στο Άγιον Όρος δε, ακατάπαυστα προσεύχονται οι μοναχοί για την Σωτηρία μας...

Άπειρα τα προσωνύμια που την ακολουθούν: η Πλατυτέρα, η Αειπάρθενος, η Γλυκοφιλούσα, η Μυρτιδιώτισσα, η Οδηγήτρια, η Φαρμακολύτρια, η Γοργοεπήκοος, η Θαλασσινή, η Μυριώνυμη, η Λημνιά, η Παναγία των Βλαχερνών, η Παναγιά της Τήνου, η Παναγία Σουμελά, και τόσα άλλα. Κάθε τόπος και μία Παναγία, η μέγιστη μεσολαβητική δύναμη για τους ανθρώπους στον Υιό της. Τόσες λέξεις, τόσα επίθετα, τόσοι ύμνοι. Όμως στον πόνο και στον φόβο αλλά και στην χαρά φτάνει μόνο το αυθόρμητο: Παναγία μου!
Η Παναγία εύχομαι να δίνει σε όλους μας δύναμη, κουράγιο και φώτιση... Από την άλλη εύχομαι όλοι εμείς να ζούμε με σύνεση κοντά στον Θεό και να μην πικραίνουμε την Μητέρα μας... Χρόνια πολλά».
Οι ξένοι πράκτορες αναζητούν στην Πάτρα συμμαθητές του από το σχολείο με την ελπίδα ότι θα ανακαλύψουν κάποια πικάντικη λεπτομέρεια με σεξουαλική διάσταση.

Οπως όλα δείχνουν όμως τα σκοτεινά κέντρα δεν έχουν καμμία τύχη με τον Νίκο.

Ο Νίκος από μικρός δεν άφηνε συμμαθητριά του σε χλωρό κλαρί.
Σημειώστε ακόμη πως πριν επιλέξει την ανεξαρτησία του αντιμνημονιακού αγώνα ήταν βουλευτής της ΝΔ, κόμμα το οποίο διακρίνεται για το τρίπτυχο Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και ο Μπάμπης ο Νταλικέρης.
Στο μεταξύ τo παγκόσμιο χωριό έχει πάρει φωτιά. Ο Νικολόπουλος με ένα tweet έγινε διάσημος και εκτός Ελλάδας.
Σαν διάσημος που είναι πλέον όπως όλα δείχνουν θα πληρώσει το αντίτιμο της δόξας.
Μία από τις πιο χοντρές κακίες που γράφτηκαν για τον Νίκο με αφορμή το σχόλιό του είναι ότι "ο Νικολόπουλος ζηλεύει τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου".


Τι να ζηλέψει όμως ανάμεσα σε δύο κούκλες;


Ο ίδιος θα δηλώσει σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί
«Κάποιοι στη Ευρώπη, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας προσπαθούν "βιαίως" και ποικιλοτρόπως - νομοθετικά και "διδακτικά" - να "φυτέψουν" στο συλλογικό μας υποσυνείδητο την αρσενοκοιτία ως φυσιολογική. 
Δεν δέχομαι να προσχωρήσω στην λογική της gay ατζέντας,  την οποία θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν.
Δεν καταδικάζω πρόσωπα αλλά συμπεριφορές.
Αυτή η επιχειρούμενη ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας, αφενός συνιστά βλασφημία προς το Θεό  - Δημιουργό και  προς τους Πατέρες της Εκκλησίας και αφετέρου υπονομεύει τη φύση της ανθρώπινης κοινωνίας . 
Δεν μπορεί να μεγαλώνουν τα παιδιά μας  με τέτοιες παραδοχές,  ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά.
Άλλο πράγμα η ανοχή απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές  και άλλο η απαξίωση της ηθικής αποδοχής των μη φυσιολογικών συμπεριφορών .
Δεν δέχομαι το διαστροφικό να προβάλλεται ως εφάμιλλο με το φυσιολογικό .
Κάποιοι επιχειρούν το «παρά φύσιν» να το  κάνουν κανονικό. 
Δεν μπορεί να απαιτούν την αξίωση της ηθικής αποδοχής.
Δεν μπορεί  αυτές οι συμπεριφορές να είναι τα πρότυπα των παιδιών μας.
Εμείς ως Χριστιανοδημοκράτες όντες αντιτιθέμενοι στην παρά φύσιν εκτροπή, δεν πολιτικοποιούμε κοινωνικά την διαφορετικότητα, αλλά θα αγωνιστούμε για την μη εξάπλωση της , διακηρύττοντες ότι δεν υπάρχει άλλη ταυτότητα φύλου εκτός του “άνδρα και της γυναίκας” και δεν μπορεί η όποια ψυχοπαθολογική εκτροπή να γίνει προστατευόμενο έννομο αγαθό στην Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα.
Είναι καιρός να απαντήσει ο Πρωθυπουργός σε ποιο Ζάππειο περιλαμβάνονταν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες περί της ποινικοποίησης της ελεύθερης έκφρασης ή ακόμη της «ανίδρυσης του νέου τύπου» ανθρώπου. 
Επίσης είναι καιρός να απαντήσει ο κ. Σαμαράς εάν μετά την ψήφιση της έκθεσης Λούνατσεκ και του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου,  έχει συμφωνήσει με τον προτεινόμενο Πρόεδρο Δημοκρατίας να αλλάξει τους θεσμούς Δικαίου , αντιγράφοντας εκείνους του Ευρωπαϊκού Βορρά, προωθώντας δηλαδή για ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων, το «Σύμφωνο Συμβίωσης» των λεγόμενων «ομόφυλων ζευγαριών» και εν συνεχεία την παιδοφιλία και την κτηνοβασία, όπως συμβαίνει στην Ολλανδία και στην Γερμανία. 
Αυτό θα είναι «βόμβα» στα θεμέλια της πατρίδας μας.
Επιτέλους είναι ώρα να μιλήσουμε ειλικρινά ως κοινωνία». 



Δεν υπάρχουν σχόλια: