Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Κουμπάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, του «πουσταριό», που λέει ο Νικολόπουλος, θα γίνει ο ...Αντώνης Σαμαράς

xavier-bettel et gauthier desternay

Σάλο και διεθνή κατακραυγή κατά του σκοταδισμού που περιβάλλει την ελληνική πολιτική σκηνή, έχουν προκαλέσει τα tweets του πρώην βουλευτή και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος αποκάλεσε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου «πουσταριό».


nikoloupoulos-tweet-antiratsistiko

Αφορμή στάθηκε η είδηση ότι ο Λουξεμβουργιανός Ξαβιέ Μπέτελ αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο του δίχως να πάρει την άδεια του δεξιού βουλευτού, κάτι το οποίο τον οδήγησε στο να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των δύο χωρών.
Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου κατάλαβε τι του έγραψε ο Νικολόπουλος, γι' αυτό και αποφάσισε να τον τεστάρει να δει αν έχει τα αρχίδια να το παραδεχτεί.

nikoloupoulos-tweet-antiratsistiko2

Στο παιχνίδι μπήκε στην πορεία και ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Δημήτρης Κούρκουλας, ο οποίος απολογήθηκε στον Ξαβιέ Μπέτελ στα αγγλικά, γράφοντας του στο twitter ότι ο Νικολόπουλος (ο οποίος δεν είχε τελικά τα αρχίδια να παραδεχτεί τι έγραψε) και οι όμοιοι του «EINAI PESEKASMENOI».

Screen Shot 2014-08-29 at 3.02.07 PM

Μπροστά στον κίνδυνο η Ελλάδα να βρεθεί στο στόχαστρο του αιμοδιψούς στρατού του Λουξεμβούργο και να χάσουμε σημαντικά εδάφη από την επέλαση των γκέι πεζοναυτών του, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με δική του εντολή αποφάσισε να παντρέψει ο ίδιος τον κύριο Μπέτελ με τον σύντροφό του.

«Είδα ότι τα πράγματα ζορίζουν κι επέλεξα να παρέμβω για να διασώσω το πρεστίζ της δημοκρατικής κι ελεύθερης στη διαφορετικότητα Ελλάδας», δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «μπορεί μερικοί εκεί έξω να με θεωρούν ομοφοβικό και ρατσιστική επειδή έχω πει δυο-τρεις κουβέντες παραπάνω για όποιον είναι Πακιστανός ή πουστάρα, όμως κανείς δεν γνωρίζει ότι κατά βάθος είμαι μια ψυχούλα που συμπονά τους συνανθρώπους του, ακόμη κι αν τον παίρνουν».
Σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας, την πρόταση για την κουμπαριά του Σαμαρά με τον Μπέτελ πρότεινε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος χρησιμοποίησε το δικό του παράδειγμα με τον μουσουλμανικό γάμο του Τούρκου -τότε- πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν. «Αντώνη κάνε ότι έκανα κι εγώ με τον Ερντογάν κι όλα τα ΜΜΕ θα σου παίρνουν πίπες», φέρεται να είπε ο πρώην πρωθυπουργός, όσο κι αν σε μερικούς φαίνεται απίστευτο ότι μιλάει ακόμη μετά το 2009, αντί να συνεννοείται με νοήματα.
Ο τόπος και ο χρόνος του γάμου δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Μία σκέψη ήταν να γίνει στην Καλαμάτα, ιδιαίτερη πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά, όμως αρκετοί είναι εκείνοι που προβληματίζονται με το πώς θα το πάρουν οι ντόπιοι νεοδημοκράτες οι οποίοι είναι πολύ πιο άντρες από τους υπόλοιπους και δεν βλέπουν με πολύ καλό μάτι τις λούγκρες.
«Τίποτε δεν είναι βέβαιο όσον αφορά τις τελικές λεπτομέρειες του γάμου», δήλωσε σε εφημερίδα του Λουξεμβούργου ο Αντώνης Σαμαράς και συμπλήρωσε: «όπως γνωρίζετε πολύ καλά, εγώ είμαι από τη φύση μου παραδοσιακός τύπος. Οπότε θα προτιμούσα ο γάμος να γίνει στον τόπο καταγωγής της νύφης».

(Είναι απίστευτο το πόσος κόσμος ασχολήθηκε με την επίθεση ενός βαρεμένου δεξιού, σαν τον Νικολόπουλο, σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πρωθυπουργός μιας χώρας, αλλά ελάχιστοι είναι εκείνοι που συγκινούνται με τις δολοφονικές επιθέσεις σε ομοφυλόφιλους οι οποίες κοντεύουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο. Δυστυχώς, οι όποιες πολιτικές παρεμβάσεις για την ομοφοβία, γίνονται μόνο για δημόσιες σχέσεις)
(Ταυτόχρονα με όλη αυτήν την ιστορία, βγήκαν και δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα, σύμφωνα με τις οποίες το ΚΚΕ δεν δέχεται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα όπως το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλόφιλων, με τη ρητορική τού "δεν είμαι ρατσιστής αλλά.". Ο ρατσισμός δεν είναι παραδοσιακό προνόμιο των δεξιών. Αυτό πρέπει να το βάλουμε πολύ καλά στο μυαλό μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: