Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

''Ψηφίσετε Σαμαρά''... Νέα συγκλονιστικά ευρήματα στο εσωτερικό του αρχαίου τάφου της Αμφίπολης!


Άφωνους έχουν αφήσει ακόμα και τους ίδιους τους αρχαιολόγους τα ευρήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες από τις έρευνες στον τάφο της Αμφίπολης. Η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη και η ομάδα της μετά τις δύο ακέφαλες Σφίγγες οι οποίες αποκαλύφθηκαν πλήρως και βρίσκονται σε άψογη κατάσταση μαζί με τις σκαλιστές βάσεις τους, έδωσε στην δημοσιότητα και... φωτογραφίες από το εσωτερικό του τάφου. Συγκεκριμένα βρέθηκε επιγραφή ακριβώς πάνω από τον τάφο η οποία εικάζεται ότι έγραψε ο ίδιος ο σχωρεμένος λίγο πριν τινάξει τα πέταλα, ή ακόμα και ο ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος θέλοντας να δείξει την αγάπη του, την πίστη του, και την εκτίμησή του προς τον υπεύθυνο προσωπικού του Μουσείου Ακρόπολης, πιτσαδόρο που έσκισε, ηγέτη της σύγχρονης Ελλάδας και διάδοχο του Μέγα στρατηλάτη.

Η Κατερίνα Περιστέρη σε δηλώσεις της εξέφρασε τον εντυπωσιασμό της για την προφητεία του συντάκτη της επιγραφής, ο οποίος 2.300 χρόνια πριν γνώριζε ότι η ανακάλυψη του τάφου θα συνέπιπτε χρονικά με εθνικές εκλογές και θέλησε μέσω αυτής να περάσει μήνυμα για το καλό του έθνους, της πατρίδας, και της Digea.

Ο υπουργός πολιτισμού, Κώστας Τασούλας, δήλωσε εκστασιασμένος και σεξουαλικά ερεθισμένος μετά την αποκρυπτογράφηση της επιγραφής από ειδική ομάδα που κατέφθασε στην Αμφίπολη από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με επικεφαλής τον καθηγητή Ρόμπερτ Λάνγκτον. Ο κ. Τασούλας χαρακτήρισε το εύρημα "megalicious" και απηύθυνε έκκληση προς τον χελινικό λαό να σεβαστεί την τελευταία επιθυμία του αρχαίου νεκρού για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και ΕΚΦΑΣΙΣΜΟ της κοινωνίας, και να κάνει το καθήκον του στις επικείμενες εκλογές.

Υ.Γ. Το νέο συγκλονιστικό, εντυπωσιακό, πάρα πολύ ωραίο νέο αρχαίο εύρημα, χαιρέτησαν και οι: Νίκος Ρογκάκος, Γιάννης Πρετεντέρης, Όλγα Τρέμη, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Άρης Πορτοσάλτε, Ράνια Τζίμα και Κωνσταντίνος Ζούλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: