Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

2 με 7 Σεπτεμβρίου 2014 οι επετειακές εκδηλώσεις της Ναυμαχίας του Ακτίου. Συνάντηση προετοιμασίας για τον καλύτερο συντονισμό ενόψει των εκδηλώσεων

DSC03933

DSC03932

Συνάντηση προετοιμασίας για τον καλύτερο συντονισμό ενόψει των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο και την ΛΓ¨ Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας με αφορμή την επέτειο της Ναυμαχίας του Ακτίου έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Στην συνάντηση συμμετείχαν η προισταμένη της ΛΓ Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας -Aρτας Χριστίνα Μερκούρη, ο εντετελμένος σύμβουλος του Δήμου για θέματα αθλητισμού Γιώργος Φραγκούλης, η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων, ο Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας, ο Σύλλογος Δρομέων , ο Σύλλογος Γυναικών του Αγίου Θωμά, ο Πολιστικος Σύλλογος Νικόπολης, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων και άλλοι φορείς καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες που θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις οι οποίες ξεκινούν στις 2 και ολοκληρώνονται στις 7 Σεπτεμβρίου.



Οπως τονίστηκε από όλους θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε μέσω των αθλητικών γεγονότων ( αγώνα δρόμου και κολυμβητικού διάπλου) καθώς και των δρώμενων που προγραμματίζει η ΛΓ Εφορεία Αρχαιοτήτων να αναδειχθούν οι αρχαιολογικοί χώροι που σχετίζονται άμεσα με τη Ναυμαχία του Ακτίου αλλά και η στενή σχέση της περιοχής μας με το κορυφαίο αυτό γεγονός.



Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στις εκδηλώσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί από τις διοργανώτριες αρχές είναι μεγάλο ,ενώ κατά την διάρκεια της σύσκεψης οριστικοποιήθηκε και η πραγματοποίηση βαρκαρόλας το βράδυ του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου στην παραλία της Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: