Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τα “πουστ…@ά” της Ευρώπης και ο… Νικολόπουλος. Το διαδίκτυο “έσκισε” τον γελοίο Έλληνα βουλευτή

prothipourgos-louksembourgou-nikolopoulos


Παντρολογιέται με το… αγόρι του ο 41χρονος πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και στη μέση μπήκε (από το πουθενά!) ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος για να κάνει λόγο για «πουστα..@ά» της Ευρώπης!
Ο Ξαβιέ Μπετέλ σήκωσε το γάντι και απάντησε στον έλληνα βουλευτή!
Το θέμα έχει ως εξής:«Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη των… π@@@ιών!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του», έγραψε στο Twitter πριν μερικές ώρες ο Νίκος Νικολόπουλος.

nik1

Το tweet όπως φαίνεται έφθασε ως τον Ξαβιέ Μπετέλ ο οποιός μάλιστα απάντησε στον Ελληνα βουλευτή. «Γεια, άκουσα ότι θέλεις κάτι να μου πεις, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά στον κ. Νικολόπουλο.

nik2

Παράλληλα, oι χρήστες του Twitter έχουν δώσει… ρέστα με αφορμή το ομοφοβικό σχόλιο του βουλευτή, κατακρίνοντάς τον με καυστικό πάντα τρόπο για την ανάρτησή του. Γράφουν, ενδεικτικά:
Η διαφορά ανάμεσα στον ανοιχτά gay (κ ανοιχτά awesome) πρωθυπουργό Λουξεμβούργου @Xavier_Bettel, και την κρυφή (κ ρατσίστω) @NikNikolopoulos
Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό,ότι ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου έχει master από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Άρα κατέχει την ελληνική!
Παράλληλα, η ΚΑΤΑΝΤΙΑ μας, να ασχολείται ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με τον ρατσιστή βλάχο βουλευτή Ελλάδας
Η αμήχανη στιγμή που οι εθνοπατέρες αντιλαμβάνονται ότι στα social media εκφέρουν δημόσιο λόγο και υπάρχει αντίλογος.
Το αρχικό τουί του Μπετέλ ήταν “έλα δω μωρή ψαροκασέλα να μου τα πεις κατάμουτρα άμα σου βαστάει”, αλλά ευτυχώς επενέβη ο ίματζ μέηκερ.
ονειρεύομαι τη μέρα που δεν θα ζουν στη χώρα μπιντέδες σαν κι εσένα @NikNikolopoulos
Νίκος Νικολόπουλος ‏@NikNikolopoulos

@Xavier_Bettel @NikNikolopoulos καλημερα Νικο,σε περιπτωση που δεν μιλας εγγλεζικα ειναι ο πθ του Λουξεμβουργου και σε ρωταει αν θελεις κατι
Επειδή κάποιοι θα το ανακαλύψουν αργότερα. Ναι, ο Νικ-Νικ εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ. Έχουν ευθύνη και οι ψηφοφόροι που τον εξέλεξαν.
Ενω έτρωγε π… με το κιλό. RT @NikNikolopoulos: Θελουν να μας επιβάλουν έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος να δεχτούμε ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΩΣ ΑΡΕΤΗ
Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας προ ημερών όταν ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αποκάλυψε πως ο αγαπημένος του, του έκανε πρόταση γάμου και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά να τον παντρευτεί.

prothipourgos-louksembourgou-2

Ο Ξαβιέ Μπετέλ είναι 41 είναι νομικός, με μεταπτυχιακές σπουδέςστο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πρώην δήμαρχος του Λουξεμβούργου και κατόπιν, από το Δεκέμβριο του 2013 πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ο Μπετέλ, έχει παραδεχθεί από το 2008 δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος και μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τον Ντεστενέ Γκοτιέ. Οι δυο τους εμφανίζονται συχνά μαζί, σε ανεπίσημες και επίσημες εκδηλώσεις, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου σύντομα θα ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: