Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Volley Ανδρών της Α2 ο Α.Ο. Πρέβεζας


Το ήθελαν, τους εμπιστευτήκαμε και το πέτυχαν.
 
Μια ομάδα απο16χρονα και 17χρονα παιδιά φίλοι και συμμαθητές ξεκινώντας από τις ακαδημίες του Α.Ο. Πρέβεζας έφτασαν στο μεγάλο στόχο, την άνοδό της ομάδας βόλεϊ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου στην Α2 κατηγορία.
Όπλα τους ο άρτιος χαρακτήρας τους και η μεγάλη τους αγάπη για το βόλεϊ. Συμπαραστάτες στην προσπάθειά τους οι γονείς τους, λίγοι επαγγελματίες συμπατριώτες μας, ο προπονητής τους Γρηγόρης Τσεκούρας και το Δ.Σ. του Συλλόγου.
Μαθητές της Γ’ Λυκείου τα ¾ της ομάδας πέτυχαν φέτος το ακατόρθωτο. Άνοδο της ομάδας στην Α2 Πέμπτη θέση στο πανελλήνιο εφηβικό πρωτάθλημα, Δεύτερη θέση στο πανελλήνιο μαθητικού πρωταθλήματος στην Κύπρο καθώς και την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΠΕΔΕ. Η χαρά μεγάλη δεν κράτησε όμως για πολύ . Από την πρώτη στιγμή γνωρίζανε και γνωρίζαμε ότι η επιτυχία τους αυτή σταματούσε προσωρινά «εδώ». Μαθητές της Γ΄ Λυκείου, άριστοι μαθητές με την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. θα φύγουν για σπουδές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Οι πρωταθλητές μας ήξεραν από την αρχή τη βασική φιλοσοφία της ομάδας. Στηριζόμαστε μόνο στα δικά μας παιδιά, αυτά στηρίζουμε και μ’ αυτά προχωράμε. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ήταν η μοναδική ομάδα που στις τάξεις της είχε και έχει παίκτες γέννημα και θρέμμα της Πρέβεζας.
Η φιλοσοφία μας σταθερή, τα προβλήματα πολλά. Η ομάδα μένει χωρίς τους βασικούς της παίκτες, η βοήθεια από το κράτος και τους τοπικούς παράγοντες ανύπαρκτες, τα οικονομικά προβλήματα πολλά. Έτσι όλοι μαζί αθλητές, προπονητές, γονείς και Δ.Σ. πήραμε τη σκληρή απόφαση να μην αποδεχτούμε τη συμμετοχή μας στην Α2.
Παραμένουμε στο τοπικό πρωτάθλημα δίνοντας την ευκαιρία σε νέα παιδιά που έχουμε στα τμήματα της ομάδας μας και βάζουμε για το μέλλον πάλι υψηλούς στόχους. Αυτή άλλωστε είναι η μοίρα της επαρχίας, αιμοδότης πάντα των μεγάλων ομάδων. Η ομάδα μας το ξέρει αυτό πολύ καλά γιατί για χρόνια τροφοδοτούσε και τροφοδοτεί με παίκτες τις ομάδες της Α1 και Α2 κατηγορίας και της Εθνικής.
Δίνουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα και στα παιδιά της φετινής μας ομάδας παράλληλα με τις σπουδές τους να συμμετέχουν και σε άλλες ομάδες με την ελπίδα ότι με το πέρας αυτών να γυρίσουν «Σπίτι τους» στον Α.Ο. Πρέβεζας που τόσο πολύ αγαπούν και τόσο καλά υπηρέτησαν.
Το Δ.Σ. Α.Ο. Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: