Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Mango Beach Bar, στο Κανάλι Πρέβεζας: Ξεχωριστά events στο απόλυτο καλοκαιρινό στέκι της Ηπείρου, το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016, από τις 4 το απόγευμα και μετά, συνοδευόμενο από γνωστή μπάντα.

mango


Όταν οι ρόδες χορεύουν funk & soul!

Το μοναδικό Beetle Cabriolet Dune περιοδεύει μετά μουσικής. και θα βρίσκεται στο MANGO Beach  Bar το Σάββατο 16 Ιουλίου από τις 4 το απόγευμα και μετά, συνοδευόμενο από γνωστή μπάντα. 


Ένα θρυλικό «σκαθάρι», η μοναδική crossover cabriolet έκδοση ενός από τα πιο ιστορικά brand της παγκόσμιας αυτοκίνησης, του Beetle Dune, γίνεται «μέλος» ενός γκρουπ και διανύει μια μεγάλη διαδρομή, με τίτλο «Your rhythm your Beetle» ή «Όταν οι ρόδες χορεύουν funk & soul», κάνοντας ζωντανές μουσικές εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τη θαυμάσει από κοντά. Σε αυτήν την εν εξελίξει πορεία, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκίδα και την Καβάλα, και συνεχίστηκε στην Αθήνα, θα είναι σταθμός και η Πρέβεζα.

Τα καλοκαιρινά όμως events στο απόλυτο καλοκαιρινό στέκι της Ηπείρου, το MANGO, δεν σταματούν ποτέ. Έτσι, την Πέμπτη 28 Ιουλίου θα βρίσκεται εκεί για μια ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης ο Γιώργος Σαμπάνης.


sabanis
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: