Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Δύο διάσημες ταινίες θα προβληθούν στο θερινό σινεμά σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό.


Οι διάσημες ταινίες “Το μυστικό της Γέφυρας” και “Δον Κιχώτης” θα προβληθούν στο θερινό σινεμά που διοργανώνει ο Δήμος σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό.

Δύο διάσημες ταινίες “Το μυστικό της Γέφυρας” και η παιδική“Δον Κιχώτης” θα προβληθούν στις βραδιές θερινού σινεμά που διοργανώνει ο Δήμος Ζηρού στη Φιλιππιάδα και το Θεσπρωτικό αντίστοιχα, την Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιουλίου.
Η επιλογή των ταινιών έγινε από το κοινό σε ειδικό ηλεκτρονικό διαγωνισμό που διενεργήθηκε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου και έληξε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
Οι δύο παραστάσεις θα προβληθούν σε μεγάλη οθόνη τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στην πλατεία “Θεατράκι” στη Φιλιππιάδα και την Τρίτη 19 Ιουλίου στην πλατεία Θεσπρωτικού. Η παιδική θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. και θ' ακολουθήσει στις 10.00 μ.μ. η ταινία “Το μυστικό της Γέφυρας” η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Thornton Wilder, που γράφτηκε το 1928 και κέρδισε το βραβείο Πούλιτζερ το 1998.
Πρόκειται για αγγλική ταινία όπου παίζουν ιερά τέρατα του διεθνή κινηματογράφου όπως οι: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Γκάμπριελ Μπερν, Χάρβει Κάιτελ, Κάθι Μπέις κ.ά. σε σκηνοθεσία: Μερι Μακ Γκούκιαν.
Το έργο “Δον Κιχώτης” βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θερβάντες.
Ο Δήμος Ζηρού, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν τις δύο ταινίες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: