Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Φύσηξε τζιχαντιστικός αέρας στην όμορφη Φωκίδα... Πανίβλακας ορμάει σε πανηγύρι στο χωριό Σεργούλα, στη Φωκίδα, με αγροτικό γιατί παρεξηγήθηκε, στέλνοντας 2 γυναίκες στο νοσοκομείο. Δείτε το video


H Ηλεία εξάγει πολιτισμό στη Φωκίδα


Δε θέλει και πολύ ο άνθρωπος πάνω στη μανούρα να κάνει καμιά τρέλα και να βάλει μπρος στο αγροτικό και όποιον πάρει ο χάρος, αγαπητοί φίλοι, άλλωστε αυτό συνέβη και στο χωριό Σεργούλα στη Φωκίδα.


Σε ένα τοπικό πανηγύρι το βράδυ του Σαββάτου φύσιξε τζιχαντιστικός αέρας στην όμορφη Φωκίδα. Εκεί που όλα πήγαιναν καλά και οι πλαστκές καρέκλες βαστούσαν τους καλεσμένους την ώρα που έπιναν κρασί της παρέας, ένας τύπος παρεξηγήθηκε με κάποιους από τους παρεβρισκόμενους και έφυγε φουρτουνιασμένος προς το αμάξι του, του έβαλε μπρος και γκάζωσε με φόρα προς τον κόσμο.

Όπως διαβάζουμε εδώ:
Στο τοπικό πανηγύρι με τον κόσμο να διασκεδάζει, θαμώνας που είχε πιει αρκετά παρεξηγήθηκε και είχε έντονο καυγά με άλλους παρευρισκόμενους. Ο θαμώνας αποχώρησε εκτοξεύοντας απειλές και εν συνεχεία πήγε στο αυτοκίνητο του.
Πριν προλάβουν να περάσουν λίγα λεπτά, ο οδηγός μπούκαρε στα τραπέζια πατώντας γκάζι και πέφτοντας πάνω σε κόσμο που διασκέδαζε ενώ άλλοι έτρεχαν έντρομοι να σωθούν. 
Τελικά δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με την μία να είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Ο κόσμος ταράχτηκε και άρχισε ένας πετροπόλεμος εναντίον του οδηγού που έφυγε, ενώ η Αστυνομία πήγε στο σημείο μετά απο 45 λεπτά αφού το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα είναι μακριά  χωρίς να προβεί σε σύλληψη.


(Δεν ξέρουμε εάν ο οδηγός επηρεάστηκε από αυτό)

Kαι ντου με το όχημα προς το πλήθος και δημόσιος λιθοβολισμός και μπράβο τους που κατάφεραν να ξεπεράσουν σε φαντασμαγορία αυτό το πανηγύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: