Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Με μεγάλη συμμετοχή αντιπροσώπων και εποικοδομητικό διάλογο και κατάθεση προτάσεων, διεξήχθει η ετήσια απολογιστική Γ.Σ. της Πανηπειρωτρικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών.


Με τη συμμετοχή  εκατοντάδων αντιπροσώπων, από Αδελφότητες, Συλλόγους, Ενώσεις και Ομοσπονδίες, μελών της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδοςδιεξήχθει την Κυριακή το πρωί, 30 Μαρτίου 2014,  μέχρι αργά το απόγευμα, η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση της Πανηπειρωτικής Συνομοπσπονδίας Ελλάδος, με θέματα τον διοικητικό απολογισμό της περασμένης ετήσιας περιόδου από 1-4-2013 μέχρι 31-3-2014, ο προυπολογισμός και ο προγραμματισμός δράσης για την επόμενη ετήσια περίοδο.

Η ενεργή συμμετοχή των αντιπροσώπων και ο πλούσιος διάλογος που αναπτύχθηκε κατά τις τοποθετήσεις των ομιλητών, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρων των παρευρισκομένων, με αποτέλεσμα όλοι στο τέλος να εκφράσουν την ευαρέσκεια τους, για το ουσιαστικό έργο προβληματισμού που αναπτύχθηκε.



Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τον διοικητικό απολογισμό της περασμένης περιόδου ανέπτυξε ο Πρόεδρος Γιώργος Οικονόμου (διαβάστε εδώ τον απολογισμό http://romiazirou.blogspot.gr/2014/03/1-3-2013-28-2-2014-30-2014.html )


Τον οικονομικό απολογισμό διάβασε το Ταμίας του Συλλόγου Κων/νος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην μεγάλη οικονομική στενότητα της ΠΣΕ λόγω κρατικής χρηματοδότησης.


Στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι πρώην Πρόεδροι της ΠΣΕ  Παύλος Κοσσοβίτσας και Γιάννης Ζώης και τους ακολούθησαν στο βήμα δεκάδες ομιλητές, αλλά και μέλη του Δ.Σ. της ΠΣΕ.

Στην δευτερολογία του ο Πρόεδρος Γιώργος Οικονόμου τοποθετήθηκε επί των ομιλιών των αντιπροσώπων, παραθέτοντας ακόμη επιπλέον στοιχεία από την δράση του Δ.Σ. της ΠΣΕ, που δεν αναφέρθηκαν στον αρχικό απολογισμό, λόγω χρόνου, αλλά και για να δοθεί η δυνατότητα στους αντιπροσώπους να τοποθετηθούν και να αναπτύξουν τις απόψεις τους.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υπερψηφίστηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.




























Ακόμη εγκρίθηκαν ομόφωνα δύο ψηφίσματα. Το ένα για την φύλαξη και την ασφάλεια των παραμεθορίων περιοχών (διαβάστε το εδώ http://romiazirou.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2770.html )  και το άλλο,  καταγγελίας της κυβερνητικής πολιτικής για το γάλα που αντιστρατεύεται τα συμφέροντα των κτηνοτρόφων και της οικονομίας της Ηπείρου και γενικότερα της χώρας (διαβάστε  το εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: