Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η Ν.Δ. θα φροντίσει για το μέλλον της Μαρίας Σπυράκη. Στην ΕΡΤ αν αποτύχει να εκλεγεί στις ευρωεκλογές η πρώην πρασινοσκουφίτσα!


Καθώς η κα Σπυράκη εξακολουθεί να μην παραιτείται από το Mega και να μην διαψεύδει την κάθοδό της στις ευρωεκλογές με την ΝΔ, αρχίζουν  να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο στοιχεία από την πολιτική διαδρομή της καλής δημοσιογράφου, η οποία ξεκίνησε ως πρασινοσκουφίτσα (στη νεολαία του ΠΑΣΟΚ) όταν ήταν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια "ωρίμασε" πολιτικά και εντάχθηκε στο περιβάλλον της Ντόρας την οποία και εγκατέλειψε για να αφοσιωθεί στον Αντώνη Σαμαρά, όταν η Ντόρα έχασε στις εσωκομματικές εκλογές.
Πληροφορίες θέλουν την κα Σπυράκη να εμπλέκεται και στο γραφείο Τύπου του Σταύρου Δήμα όταν ο τελευταίος ήταν επίτροπος στην Ε.Ε.
Τι θα συμβεί όμως εάν η πρώην πρασινοσκουφίτσα κατέβει στις ευρωεκλογές με την ΝΔ και αποτύχει να εκλεγεί;
Μην άγχεστε!
Την περιμένει μια καλή θέση στελέχους στην ΕΡΤ, εδώ στον μηντιακό σκουπιδότοπο των κρατικοδίαιτων κηφήνων των ΜΜΕ.
Όπως διαπιστώνετε, όλα δείχνουν να έχουν συμφωνηθεί ως την τελευταία λεπτομέρειά τους.
Από το συγκεκριμένο έγκλημα της ιστορικής παράταξης της ΝΔ, δεν θα μείνουν ίχνη όπως στην περίπτωση του ηλεκτροσόκ στον Αλβανό κρατούμενο.


Αναρωτιέται κανείς αν έχει τέλος αυτή η ξεφτίλα των κυβερνώντων και η διαχρονική διαπλοκή τους με τα πλουμιστά παπαγαλάκια του μηντιακού παρακράτους.
Γράφαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις μας> Η συγκεκριμένη επιλογή της κ. Σπυράκη να πολιτευθεί με την ΝΔ εκθέτει άγρια τους κ.κ. Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα σε μια συγκυρία που το κανάλι αισθάνεται τους κλυδωνισμούς στην αξιοπιστία του, με τους πολίτες να γυρίζουν την πλάτη στο κεντρικό δελτίο του.
Η θέση του Βαρδή Βαρδινογιάννη για την Μαρία Σπυράκη είναι:
-Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς.
Οι εξελίξεις και εδώ θα είναι καταιγιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: