Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

"Μπαρτσελόνα" της πολιτικής η ΝΔ με τους, Τάνια, Ταμήλο, Τζαμτζή, Μπούρα, Άννα Μισέλ


Ορκίστηκε βουλευτής της Β΄ Αθήνας της ΝΔ, η Τάνια Ιακωβίδου, η οποία καταλαμβάνει τη θέση του ΄Αρη Σπηλιωτόπουλου, αναφέρει η σχετική είδηση του ΑΠΕ.

Η κ. Ιακωβίδου είναι δεύτερη αναπληρωματική μετά τον κ. Σπηλιωτόπουλο αλλά ορκίστηκε σήμερα βουλευτής καθώς ο πρώτος επιλαχών για να καταλάβει τη βουλευτική έδρα, Γιάννης Παπαθανασίου, δήλωσε ότι δεν αποδέχεται την έδρα επειδή ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα προέδρου στα ΕΛΠΕ.

Η κ. Ιακωβίδου είναι δημοσιογράφος και αναπληρώτρια γραμματέας της Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της ΝΔ.



Η τελεπαρουσιάστρια του Βρυώνη-photo δίπλα στον Σαμαρά από το ταξίδι για επενδύσεις στο Κατάρ- ήρθε να προστεθεί σε ένα σύνολο σοφών ανδρών και γυναικών της ΝΔ οι οποίοι με την πολιτική τους στόμφα τιμούν το κοινοβούλιο. Με τον εξορκισμό της Τάνιας ο επιχειρηματίας Βρυώνης δεν πλασσάρεται στην πρώτη τετράδα των επιχειρηματιών που έχουν τους δικούς τους βουλευτές στο εγχώριο κοινοβούλιο της Κολομβίας των Βαλκανίων μαζί με τους Κόκκαλη, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη.

Όσο για την ΝΔ αν ήταν ποδοσφαιρική ομάδα δεν θα ήταν τίποτε λιγότερο από Μπαρτσελόνα. Μιλάμε για βαριά ονόματα της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής που αλλάζουν τον ρου της ιστορίας.

Η Τάνια μπορεί πλέον να σταθεί επάξια δίπλα στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στην Ελίζα Βόζεμπεργκ, στον Θανάση Μπούρα (η γνωστή κα Κρούγκμαν), στον Μανώλη Κεφαλογιάννη, στην Κατερίνα Παπακώστα και φυσικά δίπλα στους αγαπημένους λαικούς ήρωες Ταμήλο, και Τζαμτζή.

Στο παρελθόν ο λαικός ήρωας Ταμήλος κατηγόρησε τον απλό πολίτη ότι δεν διαθέτει λογική και καίγεται από τα μαγκάλια
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio1d.gr και στην εκπομπή «Όλα στην φόρα» του Ντήν Βουλκίδη και της Βάσιας Μπάρμπα, ο κ. Ταμήλος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν είχε ευθύνη για το θάνατο των φοιτητών από τις αναθυμιάσεις.

» Είναι άδικο ότι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία να τα ρίχνουμε στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η κυβέρνηση στην Αθήνα να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχία. Οι βουλευτές δεν πλησιάζουν τον πρωθυπουργό για αυτό και ο κόσμος εκλέγει την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο; Η ατομική υπευθυνότητα είναι πολύ σημαντική υπόθεση.» τόνισε ο βουλευτής ενώ υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση υποστηρίζοντας οτι είναι ο μόνος τρόπος για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Αναφορικά με το μεγάλο θέμα της ανεργίας ο βουλευτής Τρικάλων τόνισε ότι η καταπολέμηση της δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης:

»Πάνω από 1.5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλεία και ένα πιάτο φαΐ στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση για τα επόμενα πέντε χρόνια το κράτος να ασκήσει κοινωνική πολιτική μέσω προσλήψεων. Πρέπει πρώτα να ορθοποδήσουμε και να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπιστία μας» δήλωσε ο κύριος Ταμήλος.

Εδώ κολλάει το κοίτα ποιος μιλάει...

Iορδάνης Τζαμτζής.
Το φωτορομάντζο ενός ρέηντζερ-εκτελεστή ανυπεράσπιστων ζώων.

Υπήρξε ο κεφαλοκυνηγός ανυπεράσπιστων ζώων Ιορδάνης Τζαμτζής και πρωτοπαλίκαρο των Ρέηντζερς της ΟΝΝΕΔ; Είναι ο ίδιος στην ιστορική φωτογραφία παρέα με τους Βουλγαράκη-Μειμαράκη;
Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Άλλωτε όπως έχει πει και ο Γιάννης Ιωαννίδης, όσους τους δέρνουν οι γυναίκες τους πάνε στα γήπεδα να εκτονωθούν ή γίνονται κυνηγοί. 
Προφανώς ο τύπος με τα 6.000 ευρώ που "κάνει το σκατό του παξιμάδι και γράφει στ΄αρχίδια του την Ραχήλ Μακρή" αισθάνεται εντός του Κοινοβουλίου να καταπιέζεται η τεστοστερόνη του. Τώρα λοιπόν έκρινε ιδανικό το timing να εκδηλώσει τον ακροδεξιό εαυτό του προς άγραν ψηφαλακίων. Στο μεταξύ όπως θα δείτε στις φωτό πέρασε από όλες τις πτέρυγες της ΝΔ με τη λογική πάω πάντα με τον νικητή.



ΤΖΑΜΤΖΗΣ 1 ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  

Εδώ σαλιαρίζει με τον Καραμανλή


ΤΖΑΜΤΖΗΣ 3 ΕΠΝΙΞΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΟ 
 Ένας σκληρός άνδρας δεν μπορεί παρά να είναι και κυνηγός

ΤΖΑΜΤΖΗΣ 4 ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΜΠΛΟ 
Όμως από μικρός άρχισε να νιώθει μια έλξη για τη Ντόρα!

ΤΖΑΜΤΖΗΣ 6 ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 2 
Εκείνη τον έμπασε για τα καλά στην οικογένεια!

ΤΖΑΜΤΖΗΣ 8 ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ 
 Κάποτε, που το όνομα Μεϊμαράκη έπαιζε ως δελφινικό, δεν το άφησε να πάει χαμένο!

Eδώ σε ειρηνικές, οικογενειακές στιγμές με την σύζυγό του

Δεν υπάρχουν σχόλια: