Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η ΝΔ και η κυρία Μισέλ, η προπαγανδρίστρια, ....απ' τα Γιάννενα...

                                     
Την κυρία Μισέλ από τα Γιάννενα ...άκου όνομα Μισέλ στα Γιάννενα, πάει χάλασαν και αυτά, την προπαγανδίστρια του κ. Σαμαρά στην τηλεόραση, την είδα για λίγο σήμερα μετά από καιρό.


Ως γνωστόν δεν αντέχεται και είναι απωθητική.Περισσότερο κατά τη γνώμη μου και από τη ΣΙΑ. Όχι των ΗΠΑ. Αυτήν του ΣΚΑΪ.
Πρώτη παρατήρηση: Πάχυνε αρκετά.
Αν συνεχίσει έτσι θα θυμίζει την κυρία τέως υπουργό της ΝΔ του βιβλίου της 6ης Δημοτικού.
Εδώ όμως που τα λέμε αν δείτε κατωτέρω (τονισμένες οι «προσωπικότητες)ποιοι υπέγραψαν υπέρ του βιβλίου της 6ης Δημοτικού της Χανούμ του συνωστισμού της Σμύρνης, το βιβλίο ήταν «υπερκομματικό».

Δεύτερη παρατήρηση: Η κυρία Μισέλ σε κάθε πέντε λέξεις που έλεγε τόνιζε «ΕΓΩ», αφού γούρλωνε τα βαμμένα μάτια της. Εγώ λέω, εγώ τονίζω, εγώ θεωρώ κτλ. Καβάλησε το καλάμι ήέτσι τη δασκάλεψαν να κάνει. Μάλλον και τα δύο.

Επί της ουσίας των λεγομένων της.
Δολοφονούνται, οι τάξεις μία-μία για το καλό μας ως μας «δίδαξε» και «για να γίνουμε Ευρωπαϊκή χώρα».
Γαλακτοβιομηχανία, ταξιτζήδες, φαρμακοποιοί, μηχανικοί, φορτηγά κτλ, όλα τα διαλύουνε για το «καλό» μας.
Δηλαδή για το καλό μόνον των αγορών και των μεγάλων εταιρειών.

Δείτε όμως τι είχε προτείνει σχετικά, για ΕΕ για τους πολίτες της και όχι για τις αγορές, όσον αφορά την εσωτερική παραγωγή, ο αείμνηστος Νομπελίστας, ανθρωπιστής και όχι πράκτωρ των «αγορών». Ο Maurice Allais: «Globalization, unemployment and the imperatives of humanism» , http://www.momagri.org/UK/editorials/Globalization-unemployment-and-the-imperatives-of-humanism_51.html

Για αυτό οι ανάλγητοι, χάριν μόνον των αγορών και των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, πέταξαν στο δρόμο τις καθαρίστριες για να προσλάβουν «εταιρείες». Για αυτό οι ανάλγητοι απέλυσαν τους σχολικούς φύλακες για να προσλάβουν και στα σχολεία σεκιουριτάδες.
Γι' αυτό καταστρέφουν γαλακτοτροφία τώρα, κατέστρεψαν και προσπαθούν να καταστρέψουν κάθε επάγγελμα.




Για τις αγορές και τις εταιρείες τους.
Όπως κραύγαζε και ο φίλος μου της ΝΔ (δεν λέω το όνομα του για να μην τον στενοχωρήσω και με την «φρούδα» ελπίδα να αλλάξει): «Στο κράτος να μην μείνει τίποτα, τίποτα». Ή λόγω της αλλεργίας για το δημόσιο, του «εκτελεστή» (exterminator) των καθαριστριών, γιου του πατρός του, του τηςSiemens κτλ,

Σε λίγο όλο το κράτος θα είναι μία εταιρεία που θα μαζεύει χρήματα ξεπουλώντας και τα πάντα για να τα στέλλει «για το καλό» μας στας αγοράς.
Και αντί στρατού θα έχουμε την εταιρεία πώς τη λένε.

Που θα κερδίζει τη μάχη κατόπιν διαγωνισμού, χάριν όποιου της δώσει περισσότερα
Τον δε διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ΑΕ Η ΕΛΛΑΣ θα τον διορίζουν οι αγορές (κάτι τέτοιο γίνεται και τώρα με κάπως διαφορετικό τρόπο, «δημοσκοπήσεις», ΜΜΕ κτλ)με εντολή του Ομπάμα και της Μέρκελ (ιεραρχικά).

Και με υπογραφές του Ρόμπα τους και του απίθανου Μπαρόζο.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: