Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Βρώμικα παιχνίδια με τα βοθρολύματα της περιοχής, καταγγέλλει την δημοτική αρχή του Δήμου Πρέβεζας, υποψήφια δημοτική σύμβουλος από τον Λούρο


Χρόνιο πρόβλημα με βοθρολύματα εν γνώσει του δήμου έγινε αφορμή για προεκλογικές αντιπαραθέσεις.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Ντούκα Φώτη Αγγελική υποψήφια με την παράταξη του Μιλτιάδη Κλάπα ''Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας'', το πρόβλημα με τα βοθρολύματα  αποτέλεσε πολιτική προεκλογική αντιπαράθεση.



«Το πρόβλημα υφίσταται εδώ και ένα χρόνο στο ακίνητο μου με τα λύματα. Με βάση αυτό το πρόβλημα είχα συμφωνήσει με το δήμο να γίνεται άμεση εκκένωση( επί πληρωμή ) του βόθρου όταν παραστεί ανάγκη .Σήμερα λοιπόν κάλεσα το βυτιοφόρο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και έλαβα αρνητική απάντηση .Μου είπαν ότι το συντομότερο που μπορεί να έρθει  είναι την επόμενη μέρα. Στη συνέχεια,  ο σύζυγος μου δέχθηκε τηλεφώνημα απ τον πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος  Νίκο Πανταζή ότι θα καλέσει το υγειονομικό για την κατάσταση. -Είναι  κατά τη γνώμη σας λογικό αυτό ?-Σε λιγότερο από δέκα λεπτά κατέφθασε η αστυνομία με ανώνυμη καταγγελία προκειμένου να αξιολογήσει το πρόβλημα. Μετά από απαίτηση της αστυνομικής αρχής το βυτιοφόρο «κατάφερε» να φτάσει παρά την αρχική άρνηση σε διάστημα μισής ώρας.».



Συνεχίζοντας  η  Υποψήφια Ντούκα Φώτη Αγγέλικα με την παράταξη του Μιλτιάδη Κλάπα καταγγέλλει:

« ..Η αντιμετώπιση μου απ' την δημοτική αρχή είχε μόνο μία κατεύθυνση και αιτία,  την υποψηφιότητα μου αφού το πρόβλημα δεν προέκυψε τώρα. Δύο μήνες πριν τις εκλογές...Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Στο πόλεμο των εντυπώσεων και στο βωμό των έργων παίζονται όλα. Σε διαβάλω για να φανώ,  σε καταγγέλλω για να υπάρχω. Χωρίς βυτιοφόρο ποιος πολίτης μπορεί να αντιμετωπίσει μια τέτοια  κατάσταση?  Όταν έχει ενάντια το δήμο τι μπορεί να κάνει; Αυτή  είναι η δημοτική αρχή σήμερα,  ενάντια στον πολίτη που δεν την ψηφίζει.»

www.prevezabest.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: