Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Αίτημα να… γκρεμιστεί τo ιστορικό γεφύρι της Άρτας!

Αίτημα να γκρεμιστεί το ιστορικό γεφύρι της Άρτας και στη θέση του να ανεγερθεί ένα νέο και μάλιστα... διώροφο, θέτει ο εμπορικός σύλλογος της πόλης!
Και μάλιστα το διατυπώνει και εγγράφως!!!
Φυσικά δεν πρόκειται για ένα πραγματικό αίτημα αλλά για ένα έξυπνο κόλπο που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Χουλιάρας, προκειμένου να «τσεκάρει» το ενδιαφέρον Υπουργών, Υφυπουργών, Γενικών Γραμματέων και λοιπών κυβερνητικών, που γίνονται αποδέκτες αιτημάτων και υπομνημάτων!
Και τα συμπεράσματα είναι απογοητευτικά!
Ο κ. Χουλιάρας, όπως ανέφερε σε δήλωσή του στο ART-TV, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κάθε φορά που αποστέλλει ένα υπόμνημα με αιτήματα, κρατά ανέγγιχτο το προτελευταίο. Κι αυτό είναι να γκρεμιστεί το ιστορικό γεφύρι της Άρτας και στη θέση του να χτιστεί ένα διώροφο!
Σ’ αυτά τα τέσσερα χρόνια λοιπόν και στα ουκ ολίγα υπομνήματα που έστειλε, όπου το αίτημα επαναλαμβάνεται μονότονα, δεν υπήρξε καμία αντίδραση..
Ο ίδιος περίμενε ένα τηλεφώνημα τουλάχιστον από κάποιον για να του πει το αυτονόητο.. «Τι είναι αυτό που λες πρόεδρε..».
Δεν υπήρξε ποτέ.
Ο ίδιος είναι πεισμένος ότι τα υπομνήματα όπως αποστέλλονται έτσι μπαίνουν σε κάποιο συρτάρι.
Ίσως πάλι να καταλήγουν και στον κάλαθο των αχρήστων... Όσα αιτήματα διεκπεραιώθηκαν έγιναν χάρη στην προσωπική επαφή και επικοινωνία!
Έτσι λοιπόν ας έχουν κατά νου όλοι οι φορείς, πως όταν στέλνουν υπόμνημα σε κάποιον υπουργό, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην διαβαστεί καν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: