Υλικα για 4 ατομα
3-4
κολοκυθάκια μέτρια
1.κ.σ.Αλάτι-πιπέρι
2κ.σ.ελαιολαδο
1
κ.γθυμαρι η ριγανη
1
λεμόνι (ή 30 mel
ξύδι)
Εκτελεση
συνταγης
Καθαρίζετε
τις άκρες από τα κολοκυθάκια και τα
κόβετε σε μακρόστενες φέτες.
Οι
φέτες πρέπει να είναι μέτριες σε πάχος,
αν είναι πολύ λεπτές καίγονται ενώ αν
είναι χοντρές δεν μπορούν να ψηθούν στο
εσωτερικό τους...
Τις
βαζετε πάνω στη σχάρα και τα ψήνουμε
μέχρι να μαλακώσουν 3-4 λεπτά περίπου,απο
την καθε πλευρα.
Μόλις
ψηθούν αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε
ελαολαδο λεμόνι ή ξύδι και θυμαρι η
ριγανη .
Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
romiazirou.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου