Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

Αντώνης Κυρίτσης και Θοδωρής Γεωργόπουλος " έδωσαν ρέστα" χθες στην Ηλιούπολη, στην εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών.
Φωτογραφικό αφιέρωμα με παραπάνω από 550 φωτογραφίες.

Το κέφι και διάθεση για χορό ξεπέρασαν σε βαθμούς και την υψηλή θερμοκρασία την  Παρασκευή το βράδυ 01-7-2016 στην πρώτη ημέρα της διήμερης εκδήλωσης του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης.
Η κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου και οι Αντώνης και Θωμάς Κυρίτσης, αλλά και όλα τα παιδιά του Συλλόγου συνέβαλλαν τα μέγιστα σ' αυτή την επιτυχία.
Ο ακούραστος και αεικίνητος Τζουμερκιώτης, Χρήστος Τούμπουρος είχε την επιμέλεια της παρουσίασης της εκδήλωσης.
Πρώτα χόρεψαν το παιδικό και εφηβικό  χορευτικό τμήμα και ακολούθησε αυτό των ενηλίκων που παρουσίασαν χορούς από πολλά μέρη της Ηπείρου. 
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Σπέγγος, ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας  Κώστας Κωνής.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου βράβευσε τον Ηπειρώτη εκπαιδευτικό Γεώργιο Ζώη , ( ιδιοκτήτη
των εκπαιδευτηρίων Ζώη στην Αργυρούπολη), για την πολύχρονη προσφορά του στους Συλλόγους Ηπειρωτών των νοτίων προαστίων.
 Παραβρέθηκαν οι: βουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου , ο δήμαρχος με πολλούς αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, Μεγάλη αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, πολλοί πρόεδροι και μέλη Δ.Σ.  Ομοσπονδιών, Συλλόγων και Αδελφοτήτων Ηπειρωτών.
Φωτο : Χριστόφορος Ευθυμίου 
romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: