Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Η πλάζ της Κυανής Ακτής Πρέβεζας στη «Μηχανή του χρόνου»: Ρετρό βραδιές στο αγαπημένο στέκι των Πρεβεζάνων

kyani5

680kk

Ένα αόρατο νήμα συνδέει το χθες με το σήμερα για τα καλοκαίρια των Πρεβεζάνων.

Κυρίαρχο στοιχείο σύνδεσης αποτελεί ένα εξοχικό κέντρο που με τη σημερινή του μορφή βρίσκεται στα καλύτερά του από πλευράς εμφανίσεως αλλά και παροχής υπηρεσιών, καθώς ο Δήμος Πρέβεζας το αξιοποίησε έχοντας την καλή συνεργασία του μισθωτή, που όπως φαίνεται η επένδυσή του εκεί πιάνει τόπο.
Το σημαντικό όμως είναι ότι ο μισθωτής έχει αντιληφθεί τη σημασία της Κυανής Ακτής για τους Πρεβεζάνους και υλοποιεί μια ιδέα για καλοκαιρινές βραδιές ρετρό που θα επιστρέψουν τη διασκέδαση σε βασικές αξίες
Από το Σάββατο (9-7-16) το βράδυ το εξοχικό κέντρο της Κυανής Ακτής μπαίνει στη «Μηχανή του χρόνου» διοργανώνοντας βραδιές ρετρό με την ανάλογη μουσική μέχρι τις 12 το βράδυ.
Κρασιά, κοκτέιλ, καλό φαγητό και θαλασσινοί μεζέδες θα δέσουν άψογα με τη μουσική, για να επιστρέψουν τους παλιότερους σε μια εποχή που δείχνουν οι φωτογραφίες του ΄60 που έχουν ανεβάσει το διαδίκτυο Πρεβεζάνοι της Αθήνας αλλά και να δείξουν στους νεότερους πώς πρέπει να είναι σήμερα, στην εποχή της κρίσης που διανύουμε, η διασκέδαση. Μια διασκέδαση απλή, με λιγότερη χρυσόσκονη και επίδειξη και με περισσότερη ανθρώπινη επαφή. Στον χώρο αυτό που διαχρονικά είναι το στέκι παραθερισμού όλων των Πρεβεζάνων, τα βράδια έπαιζαν μουσική Πρεβεζάνοι καλλιτέχνες, όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτό.
Ένας κορυφαίος dj του είδους, ο Φάνης Πέγκας, που παίζει μουσική στο «Άσπρο πιάτο» της Αθήνας, θα παραθερίζει στην Πρέβεζα και θα παίζει μουσική τα βράδια στην Κυανή Ακτή, οδηγώντας την «Μηχανή του χρόνου».

kyani4

kyani2

kyani1

kyani3

Δεν υπάρχουν σχόλια: