Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

«Κουμπώνει» και η γέφυρα της Ιόνιας οδού, στον Γυμνότοπο Πρέβεζας



Θέμα ημερών είναι πια το κούμπωμα της μεγάλης γέφυρας Γυμνότοπου μήκους 252μ. και ύψους βάθρων 30μ. στην Ιόνια Οδό. Επίσης, με γοργούς ρυθμούς προχωρούν και οι εργασίες διαμόρφωσης στα λίγα εναπομείναντα τμήματα και όπως όλα δείχνουν, πριν το τέλος του καλοκαιριού ο αυτοκινητόδρομος από την Άρτα στα Γιάννενα θα έχει ολοκληρωθεί.  

Το προσεχές διάστημα αναμένεται ότι θα παραδοθεί στην κυκλοφορία το πρώτο τμήμα της Ιόνιας Οδού Κουβαράς-Αμφιλοχία μήκους 26χλμ το οποίο αποτελεί τη φυσική συνέχεια της παράκαμψης Αγρινίου και συνολικά θα λειτουργήσει αυτοκινητόδρομος 60χλμ. 

Στο τέλος Μαρτίου θα λειτουργήσει όλος ο αυτοκινητόδρομος από το Αντίρριο έως τα Γιάννενα, ένα από τα μεγαλύτερα οδικά έργα της σύγχρονης εποχής.
Στο μεταξύ εντυπωσιακή είναι η πρόοδος των εργασιών κατασκευής του Αυτοκινητοδρόμου Ε65 σύμφωνα με βίντεο που ανάρτησε η κατασκευάστρια εταιρεία. 

Ως γνωστόν ο δρόμος αυτός θα συνδέει την Ήπειρο με την Θεσσαλία και σύμφωνα με τις εικόνες που παρουσιάζονται η πρόοδος είναι ιδιαίτερα εμφανής.

Δείτε ένα video της γέφυρας στο Τσαγκαρόπουλο


Δεν υπάρχουν σχόλια: