Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Πως θα πάμε, το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, στο Πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον, στο ''Πανηπειρώτικο Πανηγύρι 2016'', της ΠΣΕ





Ανακοίνωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, αγαπητές φίλες και φίλοι της Ηπείρου και της Ηπειρώτικης παράδοσης.

Καλώς ν' ανταμωθούμε το Σάββατο το βράδυ 9 Ιουλίου 2016, στο πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον, στο ''Πανηπειρώτικο Πανηγύρι 2016'', της Πανηπειρωτικής.

Ο χώρος που γίνεται η εκδήλωση είναι το Αθλητικό κέντρο Ιλίου(πρώην Στάδιο Ολυμπιακού Λιοσίων) στη κάτω πλευρά του πάρκου Τρίτση..Είναι ένας όμορφος εξωτερικός χώρος.

 Για να φτάσετε εκεί, πρέπει να επιλέξετε ένα από τους δρόμους,  που ξεκινούν από την πλατεία των Αγίων Αναργύρων, τη Χασιάς (Φυλής), που οδηγεί  πρός Άνω Λιόσια  και τη Δημοκρατίας, που οδηγεί στις Αχαρνές.
 Ανεβαίνοντας τους 2 αυτούς δρόμους, θα συναντήσετε την οδό Μπίμπιζα (έχει φανάρι), 300 μέτρα, αν ανεβαίνεις από την Χασιάς(Φυλής) και 500, αν ανεβαίνεις από Δημοκρατίας και θα στρίψετε δεξια αν ανεβαίνετε την Χασιάς(Φυλής) και αριστερά, αν ανεβαίνετε την Δημοκρατίας.

  Κάθετα στη Μπίμπιζα, θα συναντήσετε την οδό Ελευσινίων Μυστηρίων και στο τέρμα αυτού του δρόμου στρίψετε σε ένα μικρό δρομάκι δεξιά  και θα βρεθείτε στον χώρο της εκδήλωσης. Θα βρείτε εκεί  μεγάλο χώρο στάθμευσης για να χωρέσουν πάνω από 500 αυτοκίνητα.


 Υπάρχουν σελίδες στη Google που σας δίνουν γραπτές οδηγίες μαζί με τον χάρτη για το πως θα πάτε από το σπίτι σας στο σημείο που θέλετε. 

Πάιρνοντας ως παράδειγμα, ότι κατοικείται στον Πειραιά, θα μπείτε από Τρείς Γέφυρες στη Λιοσίων στο δεύτερο φανάρι της Λιοσίων στρίβετε δεξιά και ξανά δεξιά για να βγείτε κάτω από τις γέφυρες με κατεύθυνση Αγίους Αναργύρους, Άνω Λιόσια και Αχαρναί. Μετά από λίγο και αφού οδηγείτε όλο ευθεία θα φτάσετε στην πλατεία  των Αγίων Αναργύρων, που είναι η εκκλησία Αγίων Αναργύρων. 
Συνεχίστε ευθεία στην Χασιάς (Φυλής)  και στο πρώτο ακριβώς φανάρι (μετά από 300 περίπου μέτρα στρίψτε δεξιά στην οδό Μπίμπιζα.  Και αμέσως σε λίγα μέτρα αριστερά. Είστε στην Ελευσινίων Μυστηρίων. Στο τέρμα της είναι το δρομάκι, που οδηγεί στο χώρο της εκδήλωσης.

Καλώς ν΄ανταμωθούμε και να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί ηπειρώτικα και παραδοσιακά.

Το  Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: