Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Μπράβο στο Δασαρχείο Καλαμάτας που εκτελεί με θάρρος και αυταπάρνηση το καθήκον του, απέναντι στην παράνομη συλλογή, χρήση και κατοχή ρίγανης... Ρέφαραν οι Aρχές για τους 2 τόνους ηρωίνης στο Noor 1, που το δικαστήριο αποφάσισε ότι, ταξίδεψαν μόνοι τους τελικά, ... με την κατάσχεση 40 kg παράνομα συλλεγμένης.View image on Twitter

Σχετκό Περιεχόμενο

Στην Καλαμάτα δεν αστειεύονται με την παράνομη κατοχή χόρτων

Την ίδια ώρα που η ελληνική δικαιοσύνη, δεν μπορεί να βρει κάποιον ένοχο για 2 τόνους ηρωίνης, κάποιες δημόσιες υπηρεσίες αγρυπνούν και κανουν την δουλειά τους ανεμπόδιστα, χτυπώντας αλύπητα την παράνομη συλλογή και εμπορία ρίγανης.


1787850636_13b9ef3999_o

Όπως μας ενημερώνει το tharrosnews.gr:
Εντατικοί είναι οι έλεγχοι από το Δασαρχείο Καλαμάτας για την παράνομη συλλογή αρωματικών φυτών από δασικές περιοχές της Μεσσηνίας. Ήδη υποβλήθηκαν δύο  μηνύσεις για παράνομη συλλογή ρίγανης από περιοχή στον Αριστομένη. Οι παραβάτες είχαν συλλέξει, χωρίς άδεια, πάνω από 20 κιλά ρίγανης έκαστος, ποσότητες οι οποίες κατασχέθηκαν από το Δασαρχείο.
Η νόμιμη κατοχή ρίγανης για προσωπική χρήση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία είναι στα 2 κιλά, οπότε αν κάποιος διοργανώνει κάποιο bbq με μπριζολίδια και θέλει να πάει στους αγρούς να μαζέψει παραπάνω ποσότητα θα έχει να τα βαλει με τον νόμο.

Μπράβο στο δασαρχείο Καλαμάτας που δεν κάνει τα στραβά μάτια και εκτελεί με θάρρος και αυταπάρνηση το καθήκον του απέναντι στην παράνομη συλλογή, χρήση και κατοχή φυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: