Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Κλιματισμός με ΣΥΡΙΖΑ... Αθάνατο Ελληνικό Δαιμόνιο: Ξενοδόχος στην Κρήτη μοιράζει 1 κλιματιστικό σε 2 δωμάτια

Η πατέντα Έλληνα ξενοδόχου που κάνει θραύση (VIRAL- PHOTO)

Οι ζέστες σφίγγουνε για τα καλά, ο κόσμος αναζητά σύντομες αποδράσεις για να δροσιστεί και τα ξενοδοχεία, τα μπανγκαλόουζ και τα ρουμζ-του-λετ αρχίζουν σιγά-σιγά (όσο επιτρέπει οικονομικά και η περίοδος) να υποδέχονται τουρίστες. 

Επειδή, όμως, οι καιροί είναι χαλεποί και τα λειτουργικά έξοδα των ιδιοκτητών και των επιχειρηματιών αυξάνονται σε βάρος των κερδών τους, κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι που λενε και οι λαϊκοί (DAB). 

Δείτε, επί παραδείγματι, τι σκαρφίστηκε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην Κρήτη, για να μειώσει τα έξοδα κλιματισμού: Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που ανήρτησε χρήστης του facebook, ο ξενοδόχος θέλησε να μειώσει τα έξοδα για εγκατάσταση κλιματιστικών μηχανημάτων με αποτέλεσμα να εγκαθιστά μια συσκευή ανά... δυο δωμάτια.

Δείτε τη φωτογραφία και... γελάστε ελεύθερα. 

air letter f b

13718504_1223250164398793_6582257349463457834_n

Τώρα, αν ο ένας ενοικιαστής θέλει 23 βαθμούς και ο δίπλα 27, δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Πόσο δε μάλλον αν ο ένας εκ των δυο είναι τουρτουριάρης ή έχει υποθυρεοειδισμό, με επακόλουθη δυσανεξία στο ψύχος. Αυτά τα σκεφτόμαστε νωρίτερα, αγαπητέ τουριστικέ επιχειρηματία, γιατί έτσι πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: