Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Δωρεάν rapid test για τον γενικό πληθυσμό στο Θεσπρωτικό και σε συμβατά συμπτώματα στη Φιλιππιάδα

Στο Θεσπρωτικό θα βρίσκεται την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 από τις 9.30 το πρωί έως τις 14.00 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για ελέγχους ανίχνευσης Covid-19 στον γενικό πληθυσμό.

Τα τεστ θα διενεργηθούν στο χώρο του Δημαρχείου (πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσπρωτικού) και θα γίνονται μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, είτε σε στεγασμένο χώρο στην είσοδο του κτιρίου, εάν οι καιρικές συνθήκες είναι ακατάλληλες.

Οι πολίτες, οι οποίοι θα εξετάζονται δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και την Αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ θα χρειαστεί να δηλώσουν και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Καλούνται οι συνδημότες να προσέρχονται στον χώρο για την υποβολή σε τεστ τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (χρήση μασκών, αποστάσεις κλπ).

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021, στις 9 το πρωί, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας, προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο rapid test, το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου αλλά και περιορισμένος αριθμός πολιτών, κυρίως εκείνοι που παρουσιάζουν συμπτώματα συμβατά με τον ιό, ή θεωρούν ότι έχουν έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: