Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Πω, πω, πωωω!!!. Άμα κουνάς τον κ@λο καλά!!! 1.762.865 προβολές ο χορός στο πανηγύρι στη Σκουτερά!


 Κάτσε εσύ μετά και γράψε περικοκλάδες εδώ στη στήλη. Κάτσε να τσακώνεσαι με τον πιο φανατικό σου αναγνώστη για τη διαλεκτική του ιστορικού προτσές και για το αν η διαπλοκή ζει ή πέθανε.
       Κάτσε να παλεύεις με τις λέξεις και προσπάθησε να ψυχανεμιστείς τι απασχολεί τον κόσμο και τι θέλει ο αδάμαστος λαός.
     Και κοίτα μετά αυτό το βιντεάκι από πανηγύρι στη Σκουτερά που είναι παλιότερο βέβαια (του 2012) αλλά το θυμηθήκαμε καθώς το είδαμε σε ένα site με τίτλο τρέλανε όλο το χωριό σε πανηγύρι με τον πιο προκλητικό χορό ever (σ.σ. πως είπατε;) και υποσημείωση “το τι γίνεται κάθε χρόνο στα χωριά με τις κορασίδες που πίνουν τον π@το τους και μετά τον δείχνουν φόρα παρτίδα ξεσαλώνοντας ανάμεσα σε “πρατίνα”, κρασία και μπύρες, απλά δεν περιγράφεται”!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

      Ναι, συμβαίνουν κι αυτά, ελεύθερη χώρα είμαστε. Τι μας έκανε όμως να το ανασύρουμε και να σας το υπενθυμίσουμε; Μα η πέραση που έχει το θέαμα στο youtube…

  Σεδόν δύο εκατομμύρια προβολές (1.762.865 προβολές για την ακρίβεια), κυρίες και κύριοι! Μάλιστα. Μισό εκατομμύριο άνοιξαν μάτια και στόμα βλέποντας το θέαμα και δείχνοντας ποιο είναι το σημαντικό και ποιο όχι.
      Δεν έχει μετά δίκιο το αφεντικό που θέλει ανάλογα θέματα κι όχι προβληματισμούς; Αφού ετούτη η στάνη ετούτο το τυρί βγάζει, τι να κάνουμε;
η συντακτική ξεμπουρλέ μονάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: