Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Δήμος Ζηρού.«Πράσινες Αποστολές - Green Missions»: Ανακυκλώνουμε σωστά &κερδίζουμε δώρα!

 

Ο Δήμος Ζηρού προσφέρει σε όλους τους δημότες και κατοίκους του Δήμου, την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο της ανακύκλωσης, μέσα από εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές - GreenMissions». Εκείνο που χρειάζεται μόνο είναι να διαθέσουν ελάχιστα λεπτά από τον χρόνο τους. Ολοκληρώνοντας ο δημότης -κάτοικος τους απαιτούμενους στόχους, κερδίζειεπιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και παράλληλα αποκτά συμμετοχή σε κληρώσεις Followgreen, όπου προσφέρονται υπέροχα δώρα.

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» θα είναι στη διάθεση των δημοτών!

Λάβετε μέρος και μπείτε στην κλήρωση για ένα Xiaomi Redmi 9A 32GB:www.followgreen.gr/ziros/Mission/Single/2717

Τα «Green Missions» εμφανίζονται με συγκεκριμένη θεματική και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες την «εκπαίδευση» και τη «δράση»:

  • Μέσω της εκπαίδευσης ο δημότης ολοκληρώνει στόχους είτε διαβάζοντας άρθρα, είτε παρακολουθώντας βίντεο και δοκιμάζοντας τις γνώσεις του σε κουΐζ για την ανακύκλωση.
  • Μέσω της δράσης ο χρήστης αποκτά συμμετοχή στην ενεργή κλήρωση του Followgreen.

Για την επιτυχή έκβαση του «GreenMission» πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα απαραίτητα βήματα (στόχοι), ώστε οι πόντοι να προστεθούν στον λογαριασμό του δημότη.

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της.

Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του GreenMission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Σας ευχαριστούμε όλους για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά ανακυκλώνοντας και ελπίζουμε να συνεχίσετε, ακόμη δυναμικότερα μέσω αυτής της εκπαιδευτικής δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: