Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Τον έφαγε τον ανακόντα. Ο παράτολμος Πολ που τα έβαλε με το φίδι, αλλά τελικά τον έφαγαν οι κακές γλώσσες

image

Το ντοκιμαντέρ Eaten Alive που προβλήθηκε από το Discovery Chanel το βράδυ της Κυριακής μετέδωσε τελικά το πολυαναμενόμενο επεισόδιο, που δείχνει τον παρουσιαστή Πολ Ροζόλι να μπαίνει στο στομάχι ενός ανακόντα σχεδόν 7 μέτρων. 


Ο παρουσιαστής φορώντας ειδική στολή επιχειρεί να μπει στο στομάχι του ανακόντα το σχέδιο όμως τελικά δεν πετυχαίνει.


Γρήγορα παραπονέθηκε πως ένιωθε το χέρι του να σπάει και ζήτησε από την ομάδα του να παρέμβει και να τον απεγκλωβίσει από το τεράστιο ερπετό. «Άρχισα να νιώθω το αίμα να σταματάει να κυκλοφορεί στο σώμα και το κόκκαλο να λυγίζει σαν να επρόκειτο να σπάσει. Έπρεπε να απεγκλωβιστώ», ανέφερε στη συνέχεια ο παρουσιαστής. «Ένιωθα το χέρι μου να περιστέφεται με δύναμη, νόμιζα ότι θα σπάσει».

Ακολούθησαν πολλά επικριτικά σχόλια από το κοινό, που περίμενε να δει αυτό που η εκπομπή είχε υποσχεθεί: «Έναν άνδρα να μπαίνει στην κοιλιά ενός ανακόντα». Ο Πολ Ροζόλι ωστόσο δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Η όλη ιστορία είναι μια προσπάθεια. Όταν λες πως κάποιος θα ανέβει έναν ουρανοξύστη, δεν υπόσχεσαι πως θα το κάνει κιόλας. Υπόσχεσαι πως θα το προσπαθήσει. Έτσι και το σόου που αποκαλείται "Eaten Alive" είναι η σκληρή δουλειά μας μέχρι εκεί που ήταν εφικτό. Όσο για το αποτέλεσμα, θα πρέπει απλά να παρακολουθήσεις την εκπομπή», σημειώνει.

Ο Πολ Ροζόλι έχει δεχθεί επικρίσεις από οργανώσεις που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ζώων αν και ο ίδιος επιμένει ότι το ζώο είναι καλά. 

Δείτε το σοκαριστικό video


Δεν υπάρχουν σχόλια: