Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Αποκλειστικό: Tην Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, η ''Πίτα του Ηπειρώτη 2014'' στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ώρα 10.00' πρωϊνή, όπως μας πληροφόρησαν οι υπεύθυνοι του ΣΕΦ.


Τις τελευταίες ημέρες, έχουμε δεχθεί στο www.romiazirou.blogspot.gr δεκάδες τηλεφωνήματα και e-mail, που μας ρωτούν, αν γνωρίζουμε, το πότε θα διεξαχθεί η κορυφαία καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδία Ελλάδος ''Η Πίτα του Ηπειρώτη'', που διοργανώνεται τις τελευταίες δεκαετίες, αρχές κάθε νέου χρόνου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο, μπορούμε να πούμε άκρως επιτυχημένη και με την συμμετοχή, δεκάδων χορευτικών συγκροτημάτων των Ηπειρώτικων Συλλόγων από όλη τη Χώρα και καταξιωμένων Ηπειρωτών μουσικών, που την παρακολουθούν χιλιάδες θεατών που κατακλύζουν το κλειστό στάδιο του Πειραιά, αλλά και εκατομμύρια αποδήμων δορυφορικά μέσω της ΕΡΤ.


Τις προηγούμενες μέρες είχαμε επικοινωνήσει με μέλη του Δ.Σ. της ΠΣΕ, που μας προσδιόριζαν ως αιτία της καθυστέρησης του ορισμού της ημερομηνίας, το γεγονός ότι πρέπει πρώτα να οριστούν οι ημερομηνίες της Β΄φάσης, που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της Α΄φάσης, των αγώνων  μπάσκετ στο ΣΕΦ του Ολυμπιακού για την Euroleague και μετά το Στάδιο θα ορίσει την Κυριακή που θα διοργανωθεί η εκδήλωση της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης.


Επειδή το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για τη Β΄ φάση της Euroleague του μπάσκετ ορίστηκε, επικοινωνήσαμε σήμερα το πρωί  Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013, με μέλη του Προεδρείου της ΠΣΕ για να μας πληροφορήσουν για την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης και μας δήλωσαν άγνοια, γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή της επικοινωνίας μας, δεν είχαν σχετική πληροφόρηση επίσημα.

Κατόπιν επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους του ΣΕΦ και συγκεκριμμένα με τον κυβερνητικά διορισμένο Διευθυντή, επικεφαλής του Σταδίου, παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος,  Γιώργο Σιγάλα και τον Διευθυντή Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΕΦ  Λ. Τσερικώνη, που μας ενημέρωσαν, ότι σήμερα , ορίστηκε, η Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης και ήδη έχουν τηλεφωνικά ενημερώσει την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία για την ημερομηνία και ότι εντός της ημέρας ή το αργότερο την ερχόμενη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, θα σταλεί επίσημη έγγραφη ενημέρωση.


Ξαναεπικοινωνήσαμε με μέλη του Προεδρείου της ΠΣΕ, που μας επιβεβαίωσαν την τηλεφωνική τους επικοινωνία με τους υπεύθυνους του ΣΕΦ, για ορισμό της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2014, ως ημέρας διοργάνωσης της ''Πίτα του Ηπειρώτη 2014'',  πλην όμως η ΠΣΕ, μας είπαν, δεν μπορεί να το ανακοινώσει, αν δεν έχουν επίσημη έγγραφη ενημέρωση από το ΣΕΦ, περιμένοντας την, από την επόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε και αυτοί να το ανακοινώσουν.

Ανεξάρτητα από αυτά, το γεγονός είναι ένα, ότι την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, στις 10.00', θα διοργανωθεί η εκδήλωση στο ΣΕΦ.

Eυχόμαστε στο Δ.Σ. της ΠΣΕ και όλους όσους προσφέρουν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης, καλή δουλειά και μία πετυχημένη εκδήλωση, έτσι όπως ξέρουν να διοργανώνουν κάθε χρόνο, τις τελευταίες δεκαετίες και είμαστε σίγουροι ότι θα το πράξουν και φέτος.

Υ.Γ. Η 12ετής και πλέον γνωριμία μας με τον Γιώργο Σιγάλα, δεν αφήνει κανένα περιθώριο να μην είναι ακριβής η ορισθείσα ημερομηνία.

Χριστόφορος Ευθυμίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: