Λοιπόν όλα έχουν την εξήγησή τους. Δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω ανεγκέφαλε Έλληνα πολίτη.


-Τον έφαγε ο ασβέστης τον πιτσιρικά...

Αυτή ήταν η ατάκα που συνοδεύει την "εξαφάνιση" νεαρού από τηλεοπτικό κανάλι. Ο νεαρός είχε την ατυχία να πέσει πάνω στα εξτρέ του λογαρισμού που διατηρούσε ο τηλεαστέρας σε τράπεζες του εξωτερικού. Τότε ήταν 30.000.000 ευρώ. Σήμερα οι μυημένοι τα υπολογίζουν κοντά στα 40 μύρια. Και δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν πολλοί σαν και δαύτον, οι οποίοι ονειρεύονται και φυσικά μεθοδεύουν την επιστροφή στη δραχμή.

Ποιος έδωσε στον τηλεαστέρα αυτά τα λεφτά. Οι εργοδότες του; Όχι. Ο μαλάκας λαός που του δίνει τηλεθέαση και αγοράζει την αντιμνημονιακή παραμύθα που πουλάει ο εν λόγω ο τηλεαστέρας.

Και μια και μιλάμε για τηλεαστέρες ένας μικρότερου οικονομικού εκτοπίσματος, ο Γιώργος Παπαδάκης, αφίχθει το βράδι της Παρασκευής στο Eλ. Βενιζέλος οικογενειακώς από το Bansko της Βουλγαρίας, όπου πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο Παπαδάκης μιλούσε εντυπωσιασμένος για τις χαμηλές τιμές της Βουλγαρίας. Εδώ όπου οι καμαριέρες παίρνουν 180  ευρώ το μήνα ενώ στον Έλληνα ξενοδόχο κοστίζουν κοντά στα 800.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο δημοφιλής Γιώργος επιθυμεί να γίνουμε Βουλγαρία.

Όσο αφορά τα εμβάσματα των τηλεαστέρων στο εξωτερικό μιλάμε για πολλά εκατομμύρια, πάρα πολλά. Θα κοκκίνιζε ακόμη και η λίστα Λαγκάρντ από τα μηδενικά. Οι πιο πολλοί από όλα αυτά τα νούμερα είναι οι κατ΄εξοχήν τηλεοπτικοί λαικιστές που βγάζουν αντιμνημονιακές κορώνες...