Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Μας τελείωσε σε διορισμούς η Μεσσηνία. Πάμε Αργολίδα τώρα, στα χώματα της συμβίας ...Δημήτρης Κρανιάς,ο πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας (για μια ημέρα, στη θέση του Μανώλη, που παραιτήθηκε), αποτυχών στις τελευταίες, διορίστηκε στη μόνιμη Ελληνική αντιπροσωπεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που εδρεύει στην Γενεύη, με μισθό, αν δεν κάνω λάθος, μηνιαία10.000 ευρουλάκια....


Γράφει το Antinews: Την βγάζουμε δεν την βγάζουμε κάνα δυο τρία χρόνια με την Τρόϊκα και την αιθαλομίχλη. Αφού να φανταστείτε πρέπει να κατεβάσω 18 "τραμάλ" για να σταματήσει ο πονοκέφαλος και να συγκεντρωθώ για να γράψω μέσα στο νέφος που ζω καθημερινά.

Και δεν έφταναν όλα αυτά με πήρε κι ένας φίλος για να μου πει "χρόνια πολλά" και "μ΄ έφτιαξε" χριστουγεννιάτικα...

Όπως με πληροφόρησε (που να τα μαθαίνω όλα), ο κ. Δημήτρης Κρανιάς, πρώην στενός συνεργάτης του Θ. Ρουσσόπουλου, πρώην υποστηρικτής της Ντόρας στις εσωκομματικές εκλογές και πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας (για μια ημέρα, στη θέση του Μανώλη που παραιτήθηκε) διορίστηκε στη μόνιμη Ελληνική αντιπροσωπεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που εδρεύει στην Γενεύη, με μισθό, αν δεν κάνω λάθος, 10.000 ευρουλάκια.

"Αυτός σε μάρανε;" θα με ρωτήσετε; "Αυτός" θα απαντήσω επειδή έρχεται τελευταίος σε μια απέραντη λίστα αποκατάστασης σε θέσεις του δημοσίου κάθε είδους γαλάζιου και πράσινου φθαρμένου υλικού που μπορείτε να φανταστείτε. Όλες αυτές οι παλαιοκομματικές λινάτσες συνθέτουν και την πραγματική εικόνα της κυβέρνησης στην κοινωνία επειδή τον διοικητή του νοσοκομείου και του τάδε οργανισμού θα δει ο κόσμος στην καθημερινότητά του, όχι τον Σαμαρά. Να μην μιλήσω και χαλάσω τις καρδιές μας μέρες που είναι για τους εκπροσώπους του κόμματος στην Βουλή. Γράφουμε άλλωστε κάθε ημέρα γι αυτούς

 [karipidis+kranias+banis.JPG]

Σχολιασμός: Πράγματι, ισχύει, διασταυρώσαμε και μεις την είδηση. Όπως επίσης ενημερωθήκαμε ότι ο Βενιζέλος έγινε έξαλλος με το θέμα. Όχι καλέ, μη φανταστείτε επειδή δεν έβαλε αυτός το δικό του άνθρωπο. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο τρις αντιπρόεδρος. Απλά, έγινε έξαλλος με τον Σαμαρά που συνεχίζει να τρέφει το πελατειακό κράτος, αυτό δηλαδή που μας οδήγησε στη χρεοκοπία, ενώ παράλληλα οδηγεί τον έλληνα ψηφοφόρο προς τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Χρυσή Αυγή, τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή όπου προκύψει.

Χτύπησε, λένε, ο Βαγγέλης, το χέρι του γροθιά στο τραπέζι [απολύτως] και είπε ότι δε μπορεί να επιτρέψει αυτό να συνεχιστεί, να έχει γίνει το κράτος λάφυρο στα χέρια της συγκυβέρνησης και πως δεν ταιριάζει αυτό με τον προοδευτισμό του. Ζήτησε του Οδυσσέα να του σελώσει το άλογο, φώναξε τον Πάρι να του φέρει την πανοπλία και έστειλε μηνύματα με περιστέρια στη Σούλα, τη Σοφία και την Τόνια να γνωρίζουν για το ανδραγάθημα που πάει να πράξει, το γκρέμισμα του ανεμόμυλου του Αντώνη.

Να όμως που το νέο μαθεύτηκε άμεσα και κατέφτασαν τρέχοντας πρώτοι ο Λιντζέρης με την Καϊλή. Του ακούμπησαν και οι δυό με μία ευθύνη τον ώμο και του είπαν, συγχρονισμένα, με μία φωνή:
 
Μη, Βαγγέλη, προέχει το συμφέρον της πατρίδας.                                                                                                                                               
Ο Βενιζέλος κοντοστάθηκε και στραβοκατάπιε. Διαχειρίστηκε το θυμό του όπως μόνον αυτός μπορεί να το κάνει, έδωσε τόπο στην οργή, εξήγησε για ακόμη μία φορά πως δεν ήθελε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση καθότι το επιστημονικό-πολιτικό-κοινωνικό-θεσμικό-και κάθε άλλο κατεβατό backround του του δίνει ένα σωρό εναλλακτικές αλλά θα πρέπει να παραμείνει αυτός ο σωτήρας της χώρας διότι ποιος άλλον θα μπορούσε εξόν αυτόν και τον Χριστόν; Στο πεζοδρόμιο κάτω απ᾽ την Τρικούπη, 58 καθισμένοι Μεξικανοί χάιδεψαν τα σομπρέρο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: