Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ο Γιάννης Μιχελάκης, υπουργός Εσωτερικών πήρε για σύμβουλο του (τι θα τον συμβουλεύει άραγε;;;), την ...Πετρούλα, ξαδέλφη του θρυλικού Χάρη Τουμπούρογλου!!! Μαζεύει για ''προίκα'' τους ψηφοφόρους, για να εκλεγεί βουλευτής στην ...αμαρτωλή Β' Αθήνας, όπου μεθοδεύει την κάθοδο του...
Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Σε εξαιρετικά άβολη θέση βρίσκεται ο Ιωάννης Μιχελάκης, καθώς στην αγωνιώδη προσπάθειά του να ... κληρονομήσει από τον Τομπούλογλου τους ψηφοφόρους του υπέπεσε με ντοκουμέντα σε ένα μέγα πολιτικό και ηθικό ολίσθημα, αφού υποχρεώθηκε να χρίσει ως σύμβουλό του στο πολιτικό του γραφείο στο υπουργείο εσωτερικών την Πετρούλα Τομπούλογλου, εξαδέλφη [1η εξαδέλφη;] του 54χρονου που τώρα μπαινοβγαίνει πισθάγκωνα στην Ευελπίδων. Αν και ο υπουργός γνώριζε προ πολλού τον Τομπούλογλου, φρόντιζε όμως ως δημοσιογράφος-διευθυντικό στέλεχος ειδικά μετά τις ροζ περιπέτειές του Χάρη, που αποκαλύφθηκαν το 2000 να τον κρατά πάντα σε μεγάλη απόσταση, παρά το γεγονός πως υπήρξαν γνώριμοι, ομοϊδεάτες [Τ.Ο της Ν.Δ] και κάτοικοι στις ίδιες γειτονιές. Όμως τώρα που ο 54χρονος ήταν αναμφίβολα το φαβορί για τον δημαρχιακό θώκο στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ο υπουργός παραέριξε ... γέφυρες φιλίας και συνεργασίας, μιας και ο Τομπούλογλου είχε ήδη αποσύρει αναγκαστικά το ενδιαφέρον του για την Β' Αθηνών, λόγω των παλιών αμαρτιών του. Τι έκανε λοιπόν ο υπουργός Μιχελάκης; Έχρισε άτυπο «κομματάρχη» του τον Τομπούλογλου σε Πατήσια, Γαλάτσι, Φιλαδέλφεια κτλ και ως έμπρακτη ένδειξη αυτής της βοήθειας που θα εισέπραττε στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές, απέσπασε ως σύμβουλό του από τον δήμο Φιλαδέλφειας μόλις τον περασμένο Ιούνιο την εξαδέλφη του Τομπούλογλου. Μάλιστα σε πολύ μικρό διάστημα την αναβάθμισε -ως οικονομολόγο πανεπιστημιακής μόρφωσης- στο υπουργείο εσωτερικών δίνοντάς της τη θέση του 
Ιδού και οι αποδείξεις.
Στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 19-7-2013 αναφέρονται επί λέξη τα εξής:«Mε την υπ' αριθμό 27858/9-7-2013 απόφαση του υπουργού εσωτερικών αποσπάται η Πετρούλα Τομπούλογλου του Προδρόμου, υπάλληλος δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Αττικής κατηγορίας ΠΕ κλάδου διοικητικού-οικονομικού σε θέση συμβούλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη από 25-6-2013».Σε άλλο ΦΕΚ της 27-9-2013, η εξαδέλφη του Τομπούλογλου, που πράγματι διαθέτει τα προσόντα αναβαθμίζεται μέσα σε τρεις μήνες ως εξής:«Η περίπτωση της Τομπούλογλου Πετρούλας, οικονομολόγου στη θέση ειδικής συμβούλου στον ΥΠΕΣ Γιάννη Μιχελάκη ως εμπειρογνώμονας, αντικαθίσταται ως εξής και ορίζεται αναπληρωτής της ο λογιστής-φοροτεχνικός Γ.Β.».

ΥΓ1: Φίλε υπουργέ, επί ουδενί δεν πρέπει να ταυτίσεις την σημερινή μου αποκάλυψη, με την χαλκευμένη κατηγορία που μου έστησε στις εκλογές το επικοινωνιακό επιτελείο της Συγγρού στο οποίο τότε εσύ ήσουν ο αδιαμφισβήτητος επικεφαλής. 

Φίλε υπουργέ, ποτέ δεν ισχυρίστηκα δημόσια πως εσύ γνώριζες, αλλά αναρωτιέμαι: Να είναι και αυτό σύμπτωση, που εμένα ως υποψήφιος τότε Βουλευτή του Πάνου Καμμένου [και πρώτο σε ψήφους στα Γιάννενα] με ... βάφτισε έμμισθο «Κυπατζή» ο «Ελεύθερος Τύπος» η εφημερίδα που εσύ διεύθυνες μέχρι που μεταπήδησες ως εκπρόσωπος του Σαμαρά;

Φίλε υπουργέ, επειδή ξέρω πως κατά βάθος θέλεις το καλό μου, μόλις τα παραλάβω καθαρογραμμένα θα σου εγχειρίσω αν δεν έχεις αντίρρηση και την [υπ' αριθμόν 3022/18/4538-η'] 69 σελίδων «Έκθεση Εργαστηριακής Πραγματογνωμοσύνης» των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, που αποφαίνεται ξεκάθαρα πως ο γραφικός μου χαρακτήρας δεν έχει ουδεμία σχέση με την πλαστή απόδειξη που μου απέδωσε σκόπιμα η πρώην εφημερίδα σου. Και αυτό πάρα την έκδηλη αγωνία του αντίδικου δικηγόρου Γαρουφαήλ Κρανιδιώτη που ακούει εις το εύηχο όνομα Φαήλος, να ανατεθεί η γραφολογική εξέταση σε ιδιώτη πραγματογμώμονα. Πάντα στα νόμιμα πλαίσια βεβαίως βεβαίως!

ΥΓ2: Φίλε υπουργέ, δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά αναρωτιέμαι, εσύ το κανόνισες για να βγει ο Τομπούλογλου πριν δυο εβδομάδες στις ειδήσεις του ANTENNA και να μιλήσει για το σπουδαίο έργο που επιτελεί εις το Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στα παιδιά που πάσχουν από παχυσαρκία; Το λέω αυτό Γιάννη μου, επειδή σ αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό υπήρξες διευθυντής του! 

Τέλος, αν και η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο μην διανοηθείς σε παρακαλώ να σκεφθείς το παραμικρό, επειδή ο επιχειρηματίας που πήγε να τον αρμέξει ο φίλος σου ο Χάρης είναι Γιαννιώτης!


Δεν υπάρχουν σχόλια: