Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Οταν ένας γόνος πολιτικών ακρίδων που για δεκαετίες λυμαίνονται τον τόπο ...προκαλεί. Τα βυζιά της Πάολα αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη! Κατά τ΄ άλλα ο Μιλτιάδης το 1999 μέσω offshore εταιρίας, αγοράζει στην Μύκονο συνολικά μια έκταση 375 στρεμμάτων έναντι του ποσού των 295.800.000 εκατομμυρίων δραχμών. Επτά μήνες μετά, πουλάει την ίδια έκταση για δύο δισεκατομμύρια! Δηλαδή, αγόρασε 295 εκ, και πούλησε 2 δις! Μιλάμε για επιχειρηματικό δαιμόνιο, όχι παίξε γέλασε!

Με αστραπιαία ταχύτητα αναπαράχθηκε από μπλοκ, ιστοσελίδες και χώρους κοινωνικής δικτύωσης η ανάρτηση που έκανε πριν δυο μέρες η ιστοσελίδα που πρόσκειται στην Ν.Δ antinews. Η ανάρτηση έχει τίτλο «Γνωστός υπουργός "έκανε μεγάλη ζημιά" στην Πάολα» και αναφέρει «ένα περιστατικό που μας διηγήθηκαν και δεν χωρά αμφισβήτηση» συμπληρώνοντας ότι αυτό «αφορά υπουργό που είναι ιδιαίτερα απρόσεκτος και θα έχει μεγάλες φουρτούνες αν συνεχίσει έτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews ο εν λόγω υπουργός βρέθηκε αυτές τις ημέρες σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η αοιδός Πάολα. Παρέα του είχε μια αιθέρια ύπαρξη, καθώς είναι γνωστός για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν σε εξόδους, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια με τα σκάφη και τη Μύκονο που σφύζει από ζωή.
Ο εν λόγω υπουργός, λοιπόν, λένε αυτόπτες μάρτυρες, έκανε μεγάλη "ζημιά" στο μαγαζί. Με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο έριξε μια απίστευτη ποσότητα λουλουδιών προς την τραγουδίστρια και την παρέα του».


ΠΑΟΛΑ -ΣΙΛΙΚΟΝΗ -ΣΥΝΘΗΜΑ

Υπήρξαν εκτιμήσεις ότι η ανάρτηση αυτή οφειλόταν σε εσωκομματικά μαχαιρώματα που υπάρχουν στην Ν.Δ., ακολούθησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το δημοσίευμα του antinews αφορά τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και ζητούσαν απ' τον Σαμαρά τον απομακρύνει απ' την κυβέρνηση για προκλητική συμπεριφορά.
Ο ίδιος ο Μ. Βαρβιτσιώτης με ανάρτησή του στο twitter χαρακτηρίζει ψευδή και συκοφαντικά όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το πρόσωπο του ότι δηλαδή «έκανε μεγάλη ζημιά» σε νυχτερινό κέντρο και ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια και απειλεί με μηνύσεις όσους τα αναπαράγουν.
Δεν έχουμε άποψη για το που αποσκοπούσε το δημοσίευμα του  antinews ούτε καμιά απαίτηση να μην προκαλεί το υπηρετικό πολιτικό της άρχουσας τάξης, που έχει οδηγήσει με τις πολιτικές που εφαρμόζει σε κοινωνική καταστροφή τον ελληνικό λαό.  Δεν γνωρίζουμε επίσης αν η φωτογραφία που φέρετε να απεικονίζει τον Μ. Βαρβιτσιώτη είναι γνήσια.

"Όποιος δεν έχει να πληρώσει τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, να πουλήσει ακίνητη περιουσία".  2 Σεπτεμβρίου 2013, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Το 1999 μέσω offshore εταιρίας, αγοράζει στην Μύκονο συνολικά μια έκταση 375 στρεμμάτων έναντι του ποσού των 295.800.000 εκατομμυρίων δραχμών...

Ε... ΟΧΙ! πρέπει να με χώσετε σε τάφο και να μου πάρετε μετά το σπίτι γιατί δεν έχω να πληρώσω την κωλοεφορία σας! Να δω πως θα με εξοντώσετε πριν σας πάρει ο διάολος!



"Όποιος δεν έχει να πληρώσει τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, να πουλήσει ακίνητη περιουσία"
2 Σεπτεμβρίου 2013, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης



Το 1999 μέσω offshore εταιρίας, αγοράζει στην Μύκονο συνολικά μια έκταση 375 στρεμμάτων έναντι του ποσού των 295.800.000 εκατομμυρίων δραχμών. Επτά μήνες μετά, πουλάει την ίδια έκταση για δύο δισεκατομμύρια! Δηλαδή, αγόρασε 295 εκ, και πούλησε 2 δις! Μιλάμε για επιχειρηματικό δαιμόνιο, όχι παίξε γέλασε! 
Η έκταση βέβαια είναι ουσιαστικά άχρηστη, γεμάτη στοές αφού εκεί ήταν παλιά μεταλλεία, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Ευγένιο Παπαδόπουλο, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας "Κοροντζής ΑΕ" που αγόρασε το οικόπεδο, δηλαδή αέρα κοπανιστό, για 2 δις. Στην αγοραπωλησία βοήθησε και ο τοπικός έφορος αλλάζοντας την αντικειμενική αξία του οικοπέδου, με το αζημίωτο βέβαια.
Όμως ο Ευγένιος Παπαδόπουλος έχει μεγάλη καρδιά και δεν κράτησε κακία στον Βαρβιτσιώτη που του πούλησε το ...άχρηστο οικόπεδο. Ίσως να έπαιξε ρόλο ότι από το 1996 μέχρι το 2000 ήταν αποσπασμένος στο γραφείο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, ενώ το 2000 έως το 2004 αποσπάστηκε στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Το χωραφάκι στην Μύκονο τελικά το πούλησε ο Παπαδόπουλος στην ΑΛΤΕ του Απόστολου Αλλαμανή, ο οποίος υποθηκεύοντάς το, κατάφερε να πάρει δανεικά και αγύριστα 146.000.000 ευρώ από την Αγροτική. 
Και ζήσανε αυτοί καλά, κι εμείς πληρώσαμε τον λογαριασμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: