Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Mουσικοχιουμοριστική βραδιά στη Φιλιππιάδα στις 12 Αυγούστου, με διοργανωτή τον ''Εθνικό''.



Την Παρασκευή 12 Αυγούστου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας θα διοργανωθεί μεγάλη MουσικοXιουμοριστική Παράσταση με συνδιοργανωτές τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον Δήμο Ζηρού. Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σταρόβας - Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Ζηνοβία Αρβανιτίδη ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά  στους φίλους της μουσικής και του ποιοτικού χιούμορ.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης αναφέρει: «Μία δυνατή συνεργασία, των δύο πλέον καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, του δωρικού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του μοναδικού & αστείρευτου Γιάννη Ζουγανέλη, προσφέρει εξαιρετικές & αγαπημένες μελωδίες, αμίμητα αστεία, σκανταλιάρικη διάθεση σε μια παράσταση που τα έχει όλα.!

Ο πλουραλισμός βασιλεύει στο πρόγραμμα και ο εξαιρετικός συνδυασμός των δύο προαναφερόμενων καλλιτεχνών τόσο με τον πολυτάλαντο Δημήτρη Σταρόβα όσο και με τον «άνθρωπο ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο (ο οποίος παίζει όλα τα όργανα και. συμφέρει) έχει ως αποτέλεσμα τα καλά τραγούδια, τις μοναδικές στιγμές μπόλικου χιούμορ και ανατρεπτικού χαβαλέ! Η εξαίρετη Ζηνοβία Αρβανιτίδη, συμβάλει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στην επιτυχημένη μουσική ολοκλήρωση του προγράμματος.

Από κοινού λοιπόν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Σταρόβας ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, η Ζηνοβία Αρβανιτίδη, με τη συνδρομή της πολυμελούς ορχήστρας τους, συμπαρασύρουν τον κόσμο τραγουδώντας σε παρεΐστικο κλίμα μιας ανεπανάληπτης συναυλίας. Αποτέλεσμα;

Το αμέτρητο κέφι στο κοινό!

Η τιμή εισόδου είναι 20 Ευρώ ενώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών το βράδυ της συναυλίας θα μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια έξωτερικά του χώρου, στην τιμή των 10 Ευρώ.

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες με σημεία προπώλησης τα κάτωθι:

Φιλιππιάδα: Κεντρική πλατεία στα καφέ Il Barreto, Plateia & Del popolo

Άρτα: Μουσικά Όργανα Παπαχρήστου Δημήτρης, Γεωργίου Μάτσου 10

Πρέβεζα: Cafe Aktia, Παραλία Πρέβεζας»
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: