Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Καβάσιλα Ηλείας: Χωρικός μπαίνει με τρακτέρ σε καφενείο για να κυνηγήσει τον ιδιοκτήτη


Δεν άντεξε το ότι ο ιδιοκτήτης τον είχε αποβάλει νωρίτερα για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους άλλους θαμώνες

Ένα ακόμα πρωτόγνωρο συνηθισμένο σκηνικό μας έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο από το νομό Ηλείας. Αυτή τη φορά δεν είχαμε μεθυσμένους οδηγούς νεκροφόρας να χάνουνε το φέρετρο ούτε κάποια εκδίκηση με συρραπτικό στον κρόταφο του θύματος αλλά μια επίθεση με τρακτέρ σε καφενείο.

Το χωριό στο οποίο εκτυλίχθηκε το απίστευτο απόλυτα αναμενόμενο για νομό Ηλείας σκηνικό ήταν τα Καβάσιλα. Την Παρασκευή το βράδυ, μετά τη νεροποντή, ο κάτοικος του χωριού Χ.Κ. αποφασίζει να επισκεφτεί το νέο καφενείο του χωριού, ιδιοκτησίας Ν.Ζ. Κάθισε, παρήγγειλε και, επειδή είναι Ηλεία, άρχισε να βρίζει φραστικά τους θαμώνες.
Καβάσιλα
Η γυναίκα του ιδιοκτήτη ενημέρωσε το Ν.Ζ. για τη συμπεριφορά του άτακτου θαμώνα και ο ιδιοκτήτης έφτασε στο μαγαζί και ήρεμα παρακάλεσε τον Χ.Κ. να αποχωρήσει, αν δεν ήταν διατεθειμένος να σταματήσει την προκλητική συμπεριφορά. Και σαν ιππότης ο Χ.Κ. αποδέχτηκε την επίπληξη και αποχώρησε λέγοντας “Ν. εσύ είσαι το αφεντικό, μαγαζί σου είναι, φεύγω…”.
Λίγο μετά τις 11, με δυο πελάτες μόνο στο μαγαζί του Ν.Ζ., ο Χ.Κ. εφορμάει, σπάει την πρωινή τζαμαρία και ψάχνει να κυνηγήσει τον ιδιοκτήτη-ρέφερι. Οι θαμώνες που χαν απομείνει άφησαν τις Pils Hellas τους στη μέση και φύγαν τρομοκρατημένοι, πριν ο Χ.Κ. επιχειρήσει και δεύτερο αποτυχημένο μπάσιμο και αποχωρήσει κι αυτός εν εξάλλω καταστάσει.
Θύματα δεν υπήρξαν, άγνωστο ακόμα αν θα διωχθεί ο Χ.Κ. που το χει συνήθειο να μπαίνει σε μαγαζιά του χωριού και να βρίζει.
ΗΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: