Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες γεώτρησης στην τοποθεσία Πριάλα της Τ.Κ. Ριζοβουνίου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19.10.2016

Σειρά παρεμβάσεων για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες γεώτρησης στην τοποθεσία Πριάλα της Τ.Κ. Ριζοβουνίου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες γεώτρησης στην τοποθεσία Πριάλα της Τ.Κ. Ριζοβουνίου. Το νερό που θ' αντληθεί με την τοποθέτηση καινούργιας αντλίας, θα ενισχύσει σημαντικά το υπάρχων δίκτυο Ριζοβουνίου – Παπαδατών -Νικολιτσίου -Μελιανών,, ενώ υπάρχει σχεδιασμός να ενισχυθεί μελλοντικά και το δίκτυο Θεσπρωτικού, καθώς η ποσότητα του νερού έχει μεγάλη επάρκεια.
Επίσης ο Δήμος έχει ήδη προχωρήσει στην επισκευή του αντλιοστασίου και τμήματος του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Νικολιτσίου, σε αντικατάσταση δύο αντλιών στην Τ.Κ. Πολυσταφύλου, στον καθαρισμό και στην αντικατάσταση σωλήνων με ανοξείδωτες στην κεντρική δεξαμενή της Παλαιάς Φιλιππιάδας, σε επισκευές των αντλιοστασίων βιολογικού καθαρισμού στην Αγία Κυριακή και περιοχή φρεάτιο Δώνου στη Φιλιππιάδα, ενώ πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθούν οι αντικαταστάσεις αντλιών σε Θεσπρωτικό και Άσσο.
Το μεγαλύτερο τμήμα του Δήμου Ζηρού διαθέτει ένα παλαιό δίκτυο ύδρευσης. Με διαρκείς παρεμβάσεις μας, καθαρισμούς αντλιοστασίων, αντικαταστάσεις σωλήνων και αντλιών, επιδιώκουμε την αναβάθμιση του δικτύου και την διασφάλιση υψηλής ποιότητας νερού. Η γεώτρηση της Πριάλας θα ενισχύσει το δίκτυο ύδρευσης των Τ.Κ. της Λάκκας Θεσπρωτικού και ουσιαστικά θα εξασφαλίσει την επάρκειά τους σε νερό. Οι παρεμβάσεις μας στον νευραλγικό τομέα της ύδρευσης, θα συνεχιστούν σε όλο το δίκτυο του Δήμου” σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής.

romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: