Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Κάτοικοι σε χωριό της Ρόδου αποφάσισαν να προσευχηθούν στον θεό για να τους στείλει βροχή (PHOTOS)


Ινδιάνοι σαμάνοι είναι έτοιμοι να μεταβούν στην Ρόδο για να χορέψουν τον χορό της βροχής
Στην αγροτική περιοχή Καλυθιές στην Ρόδο, έχει πάρα πολύ καιρό να βρέξει, για αυτό τον λόγο οι κάτοικοι μαζί με την δημοτική αρχή … και την εκκλησία, προσπαθούν να βρουν μια λύση για το σοβαρό πρόβλημα της ανομβρίας που τους ταλανίζει.
Την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με το rodiaki.gr  το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής, βλέποντας ότι έχει πάει Οκτώβρης και ακόμα δεν έχει πέσει σταγόνα, συνεδρίασε, ψάχνοντας να βρει μια λύση για το πρόβλημα της ξεραΐλας που πλήττει τις Καλυθιές. Η λύση που προτάθηκε και τελικά εγκρίθηκε, ήταν αυτή που πρότεινε ο μάγος ιερέας της ενορίας, να γίνει ομαδική προσευχή για να στείλει ο θεός νερό από τον ουρανό.
Καταρχήν, τελέστηκε Θεία Λειτουργία και, στη συνέχεια, οι κάτοικοι, γονατιστοί, έκαναν έκκληση για να βρέξει ενώ πραγματοποιήθηκε και περιφορά της εικόνας του Προφήτη Ηλία στο χωριό.
Σύμφωνα με τον Ιερέα το θετικό είναι ότι, η προσευχή δεν ήταν μόνο για να βρέξει στις Καλυθιές, άλλα καλύπτει όλο το νησί.
Σε περίπτωση που δεν βρέξει ούτε με την προσευχή,  αναμένεται η εισαγωγή  Ινδιάνων σαμάνων για να χορέψουν τον χορό της βροχής…
Πάντως ελπίζουμε να βρέξει σύντομα στην Ρόδο, πριν αρχίσουν τίποτα ανθρωποθυσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: