Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

PHILOXENIA 2016 - Ενημέρωση εκθετών για Hosted Bueyrs


Αγαπητοί εκθέτες,

Σε συνέχεια της συμμετοχής σας στην 32η PHILOXENIA 2016 θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:

1.    Οι ηλεκτρονικές αποδοχές χώρου με τους κωδικούς σας για την exhibitors area, όπου θα βρείτε πληροφορίες για την κάτοψη, τις κάρτες εισόδου, την ηλεκτρονική πρόσκληση και την πρόσκληση εγκαινίων, στάλθηκαν 24.10.2016 στα emails των υπευθύνων συμμετοχής.
2.    Η online πλατφόρμα του προγράμματος Hosted Buyers της PHILOXENIA θα ανοίξει για τους εκθέτες στις 8.11.2016, οπότε θα μπορείτε να δείτε τη λίστα των buyers και την ατζέντα σας για να κανονίσετε τα ραντεβού σας. Μέχρι τις 7.11.2016 θα πρέπει να έχετε παραλάβει ηλεκτρονικά τους κωδικούς εισόδου στο σύστημα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ενημερώσω ότι αναμένεται να προγραμματιστούν πάνω από 3500 συναντήσεις με τους 120 HB και για λόγους εύρυθμης λειτουργίας του προγράμματος, οι hosted buyers θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του περιπτέρου 14, όπου θα σας περιμένουν για τα ραντεβού.
Επιπρόσθετα θα ήθελα να υπενθυμίσω να αποστείλετε αγγλικό προφίλ κι εκθέματα μέχρι τις 31.10.2016, όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη.
3.    Όσοι εκθέτες ενδιαφέρονται για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων, συνεντεύξεων τύπου, happenings, διαγωνισμούς, κληρώσεις θα παρακαλούσα να με ενημερώσουν άμεσα αφενός γιατί υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα αιθουσών πλέον αφετέρου για να ενταχθούν στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων και να προβληθούν έγκαιρα.

Στην περίπτωση που δεν έχετε παραλάβει την αποδοχή χώρου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,



Δεν υπάρχουν σχόλια: