Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Με την επίσημη τελετή των εγκαινίων άνοιξε η αυλαία της αναβαθμισμένης εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας.






Καλαντζής: “Για μία εβδομάδα η πόλη της Φιλιππιάδας θα είναι εμπορικό κέντρο και σημείο αναφοράς. Προσκαλούμε τον κόσμο όλης της ευρύτερης περιοχής, να την επισκεφθεί”.

“Η πόλη της Φιλιππιάδας από σήμερα και για μία εβδομάδα, γίνεται εμπορικό κέντρο και σημείο αναφοράς για όλο τον Δήμο και όχι μόνο” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής, εγκαινιάζοντας το βράδυ της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου 2016, την εμποροπανήγυρη. Ο κ. Καλαντζής, αφού έκανε μία σύντομη αναφορά στη μεγάλη ιστορική διαδρομή της εμποροπανήγυρης που την καθιστά ως έναν από τους πιο ξεχωριστούς εμπορικούς θεσμούς για όλη την Ήπειρο, επισήμανε τις προσπάθειες του Δήμου και της αναπτυξιακής εταιρίας του Δήμου, Δημοτική Ζηρού Α.Ε., για την διαρκή αναβάθμιση της εμποροπανήγυρης με σκοπό τη διαμόρφωση των, όσο το δυνατόν, καλύτερων συνθηκών λειτουργίας, που θα είναι ελκυστικές για τους επισκέπτες και διευκολυντικές για τους εμπόρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στον χώρο της εμποροπανήγυρης λειτουργεί και λούνα παρκ για την διασκέδαση των μικρών επισκεπτών.
Κλείνοντας ο Δήμαρχος Ζηρού, αφού προσκάλεσε τον κόσμο να επισκεφθεί την εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας για να κάνει τα ψώνια του, ευχαρίστησε την πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΖΗ. Α.Ε για τον μεγάλο όγκο των εργασιών και την φροντίδα που παρείχαν για την άψογη εγκατάσταση και την αψεγάδιαστη έναρξη λειτουργίας της εμποροπανήγυρης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την συνδρομή τους, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τους εθελοντές για την πολύτιμη συμβολή τους, τους ιερείς που τέλεσαν τον αγιασμό και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχή και αναβαθμισμένη λειτουργία της εμποροπανήγυρης.
Την τελετή των εγκαινίων εκτός του Δημάρχου Ζηρού κ. Καλαντζή, της προέδρου της ΔΗ.ΖΗ. Α.Ε. κας Ξώνας, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χασίδη Χρήστου, των αντιδημάρχων κ.κ. Γκάρτζιου, Παπαβασιλείου και Ρίζου, παρακολούθησαν πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιππιάδας κα Χουλιάρα, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Άρτας κ. Ευστάθιος Γιαννούλης και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: