Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

'Αδωνις Γεωργιάδης: Και ο Π.Καμμένος έχτισε βίλα με κοινοτική επιδότηση

Πυροδότησε εκ νέου την κόντρα Α.Γεωργιάδη και Πάνου Καμμένου  η νέα καταγγελία του υπουργού Υγείας που φέρει και τον πρόεδρο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" να έχει χτίσει βίλα με τουριστική επιδότηση στην Ικαρία.

Ο κ.Γεωργιάδης, μιλώντας στον «Σκάι», ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα, που φέρουν τον Μιχ. Λιάπη  πρωταγωνιστή σε νέο σκάνδαλο,
τόνισε ότι εφόσον αληθεύει είναι ηθικά απαράδεκτο και  παράνομο. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι υπάρχουν και αντίστοιχες καταγγελίες για πολιτικό αρχηγό, σημειώνοντας ότι πρόκειται για τον Πάνο Καμμένο και πως το σπίτι που έχει στην Ικαρία φέρεται να έχει χτιστεί με επιδότηση τουριστικού καταλύματος.

Άμεσα αντέδρασε το γραφείο Τύπου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", που εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:  «Ο Άδωνις Γεωργιάδης μόλις εισέπραξε ακόμη μια αγωγή και μήνυση. Να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του».




Στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Στην αγωγή που μου έκανε ο κύριος Καμμένος δεν ήρθε στο δικαστήριο. Μετά το σόου κρύφτηκε για να μην με αντιμετωπίσει. Ωραία εγώ εισέπραξα την αγωγή αλλά με το σπίτι στην Ικαρία τι γίνεται;».
Δείτε το video




Διαβάστε ακόμα:



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν πατε να ρωτησετε επιτοπου τους ικαριωτες?ξερουν ολοι!!!
το σπιτι ποτε δε νοικιαστηκε,παρα μονο στον καμμενο,σε καποια σαιτ εχει δωσει κ τη μουφα αποδειξη!!!(ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΠΕΘΕΡΑ!!!!) κ ποτε δεν προσεληφθη νομιμα καποιος εργαζομενος.
αν δεν δοθει συνεχεια σε αυτη τη βρωμικλη ιστορια,να ξερετε οτι εχει παιξει σιγουρα ''ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ'',μην αποκλειετε να δειτε τον καμμενο να λεει για το μνημονιο οτι ειναι ευλογια.
κ μονο που την υποθεση την αναμοχλευει το αλλο παρταλι, ο αδωνις,χανει μερος της σοβαροτητας της.ρωταω ξανα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΝΑΛΙΑ Κ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ οπως πηγαν στο καρπενησι για τον βλακα των καραμανλιδων?
καμμενο γιατι δεν πας πια για ψαρακι στου μαρινου?