Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Έως τις παρυφές της πόλης της Πρέβεζας έφτασε το χιόνι!



Έως τις παρυφές της πόλης της Πρέβεζας έφτασε το χιόνι το οποίο έπεφτε όλο το βράδυ στην περιοχή.


Το χιόνι -το οποίο στην περιοχή της Καμαρίνας- έφτασε τα 30 εκατοστά δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Μηχανήματα των Δήμων Πρέβεζας και Πάργας εργάστηκαν όλο το βράδυ ρίχνοντας τόνους αλάτι προκειμένου να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτους και αυτή την στιγμή το σοβαρότερο πρόβλημα υπάρχει στη παλαιά εθνικη οδό που ενώνει τον Αρχάγγελο με το Φανάρι.

Προκειμένου να μην υπάρξουν κίνδυνοι για τους μαθητές αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά για σήμερα Δημοτικά, Γυμνάσια και Νηπιαγωγεία σε Αρχάγγελο, kαστροσυκιά, Σινώπη, Σαμψούντα, Χειμαδιό, Βράχο και Στεφάνη.
Χιονοπτώσεις υπήρξαν και στον ορεινό όγκο του πρώην Δήμου Λούρου (Ρεματιά, Βρυσούλα, Σκιαδά) και μηχανήματα αποκαθιστούν σταδιακά την κυκλοφορία.

Αισιόδοξος για την αποκατάσταση των προβλημάτων δηλώνει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης ο οποίος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους αντιδημάρχους Βαγγέλη Ροπόκη και Λάζαρο Παπαχρήστο καθώς και τους εργαζόμενους που έδωσαν ολονύχτια μάχη προκειμένου να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

www.epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: