Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

"Μαμά... Σ' αγαπάμε..." λένε οι Κύπριοι.



"...Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου..."


Εδώ βλέπουμε τους πραγματικούς Κύπριους πατριώτες... Τις Προσφυγομάνες, τους μεροκαματιάρηδες, τις γριές με την πενιχρή Σύνταξη που φτιάχνουν μαρμελάδες και τις στέλνουν στην Ελλάδα. Μάθημα πατριωτισμού χωρίς καπηλείες, αξιοπρέπειας και ταπεινότητας. (Αξίζει, Δείτε το βίντεο και διαβάστε σχόλια)

Ας κάνουμε πέρα την οργή μας για λίγο κι ας ακούσουμε την κραυγή συμπαράστασης των αδελφών μας.


ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ από το youtube.com


-Μολις ειδα στην τηλεοραση μια συνεντευξη με 16χρονο Κυπριο παιδι που μιλα για την Ελλαδα και για το πως προσπαθει προσωπικα να βοηθησει σε αυτη την δυσκολη περιοδο. Μα δεν μπορει να τελειωσει την συνεντευξη, και λυγιζει κλαιγοντας. Αυτη ειναι η Κυπρος και αυτα τα παιδια της. 

-Άκρως συγκινητικό το βίντεο και άλλο τόσο τα σχόλια από τους Έλληνες της Κύπρου. Να'στε καλά!

-Δεν μπορώ να το βλέπω......... ντρέπομαι !!! 

-Και όπως είπε ο Χατζηλιάσης (από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ) :'' Ένα σωστό παιδί, επιβάλλεται πάντα να στηρίζει ανεξαρτήτως θυσιών την πληγωμένη του μάνα''

-Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη, κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.
Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!!!!

-Για τ'αδέρφια μας...Δάκρυσα μόλις το είδα...Δεν έχω λόγια...
Ο Θεός να μας βοηθήσει όλους γιατί τέτοιες πλούσιες ψυχές δεν πρέπει να χαθούν.

-Αυτός είναι ο Αθάνατος Ελληνισμός που παρ’ όλα τα παθήματά του συνεχίζει να διδάσκει. Γενναιόδωρος, προσηλωμένος στην Ευγένεια της Καρδιάς του. Γιατί όλη του τη ζωή πάλευε να επιβιώσει αυτό το Έθνος και γνωρίζει όσο κανείς άλλος πως όταν ο ένας υποφέρει, υποφέρουν όλοι. Ευχαριστούμε ΑΔΕΡΦΙΑ.
Μάθετε τίποτα ΤΣΟΚΑΡΑ “Έλληνες” πολιτικοί. ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και δείτε σε ποιους έχετε γυρίσει την πλάτη. Εσείς που είπατε ότι “η Κύπρος κείται μακράν”. 

-Ενα δακρυ κυλισε... και ακολουθησε αλλο..

-Σηκώστηκε η τρίχα μου... ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ...

-ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

-ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ..! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ, ΧΡΩΣΤΩ ΤΟ!

-Ελλάδα μας Ελλαδα ΑΣΤΕΡΙ Τ ΌΥΡΑΝΟΥ
Ελλαδα μας Ελλαδα ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΥ


http://youtu.be/HoaP8QZH5kQ

www.aetostz.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: